Ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στην Κρήτη [PHOTOS]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, που διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.

Η διοργάνωση αυτή για το παιδικό ποδόσφαιρο, είναι μια από τις κορυφαίες που γίνονται στην Κρήτη, με συνδιοργανωτές τον ΑΟΑΝ και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ).

Την διοργανωτική ευθύνη είχε ο Κώστας Καραγιαννακίδης, ο οποίος για άλλη μια χρονιά οργάνωσε ένα εξαιρετικό τουρνουά, υψηλού επιπέδου.

Έλαβαν μέρος 600 παιδιά, σε 34 τμήματα, τεσσάρων ηλικιακών κατηγοριών των ομάδων: ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΠΑΟ, ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΑΟΑΝ, LIDO, ΟΣΦΠ ΗΡ, ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ, ΡΕΘΥΜΝΟ FC, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΟΦΙ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΕΛΠΙΔΕΣ, ΚΡΙΤΣΑ, ΠΥΡΓΟΣ Κ.Χ.

Η αυλαία έπεσε την Παρασκευή με τους τελικούς και τις απονομές. Ο βροχερός καιρός δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης στο στάδιο του Αγίου Νικολάου όπως είχε προγραμματιστεί και οι απονομές των επάθλων στους τρεις πρώτους νικητές, έγιναν στο ξενοδοχείο «Santa Marina» στο οποίο και διέμεναν οι ομάδες των συλλόγων που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Αποτελέσματα τελικών

2002-03

1)LIDO 02

2)ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

3)ΗΡΟΔΟΤΟΣ

4)LIDO 03

Νικητής Super cup ΕΛΠIΔΕΣ, Finalist ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 03

2004-05

1)ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

2)LIDO

3)ΡΕΘΥΜΝΟ

4)ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Νικητής Super cup MΙΝΩΤΑΥΡΟΣ, Finalist ΕΛΠΙΔΕΣ

2006-07

1)ΠΑΕ ΑΕΚ

2)ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

3)ΕΛΠΙΔΕΣ

4)ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

2008-09

ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡ

PHOTOS

Δείτε φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ

Σχόλια