Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας στην Κύπρο 6-11 Απριλίου 2012

Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται με την συνεργασία του τοπικού Α.Ο. Αγίας Νάπας, του Δήμου Αγίας Νάπας και την στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας έχει την έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και έχει αναγνωριστεί αλλά και βραβευτεί από την F.I.F.A. και την U.E.F.A. σαν η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση ακαδημιών στην Κύπρο.

Αναμένεται όπως και κάθε χρόνο η συμμετοχή διαφόρων ομάδων από την Κύπρο και το εξωτερικό με αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό, που θα προκαλέσει και φέτος αρκετό ενδιαφέρον.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά καλύπτεται με στιγμιότυπα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου. Οι Κυπριακές ομάδες που λαμβάνουν μέρος, προέρχονται συνήθως από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά Σωματεία της μεγάλης κατηγορίας και άλλες υψηλού επιπέδου ιδιωτικές ακαδημίες οι οποίες λειτουργούν μέσα σε επαγγελματικά πρότυπα.

Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στα ξενοδοχεία σε ένα πραγματικά όμορφο τοπίο με θέα από ψηλά την θάλασσα και διαθέτει 16 γήπεδα ποδοσφαίρου με χορτοτάπητα. Πληροφορούμε επίσης ότι το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για διακοπές όπου κάποιος μπορεί να συναντήσει και να ικανοποιήσει όλες του τις ανάγκες και επιθυμίες.

Διασκέδαση, ψυχαγωγία, ψώνια, όμορφες παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία και καλό φαγητό αποτελούν εγγύηση για μια αξέχαστη εμπειρία. Όλα αυτά λοιπόν, μαζί με την εμπειρία των διοργανωτών από τις συνεχείς διοργανώσεις, αλλά και από τις συμμετοχές τους σε άλλα τουρνουά στο εξωτερικό κάνουν το τουρνουά να είναι αυτή την στιγμή ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που διοργανώνουμε τον ερχόμενο Απρίλιο στο τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας στην Κύπρο σε ένα θεσμό που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται σαν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στο νησί. Σας διαβεβαιώνουμε για ένα πραγματικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου, υψηλών προδιαγραφών αλλά και πάρα πολλής διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα αστέρια του μέλλοντος.

ΣΤΟΧΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Να προσφέρει την ευκαιρία σε διάφορες ομάδες τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό να συναγωνιστούν σε ένα υγιές αλλά ταυτόχρονα και ψηλού επιπέδου τουρνουά, σε ένα άρτια οργανωμένο αθλητικό κέντρο με γήπεδα άριστα χορτοφυτευμένα. Οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι προπονητές θα έχουν πραγματικά την ευκαιρία να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον σχεδόν επαγγελματικό που θα τους βοηθήσει σε θέματα εμπειρίας.

Να προωθήσουμε τις διεθνείς φιλίες μεταξύ χωρών, ομάδων, και παιδιών.

Να προβάλουμε το μοιρασμένο νησί μας αλλά και το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας σαν ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για διακοπές.

Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να δουν από κοντά το νησί μας, να μάθουν τα ήθη και έθιμα μας, την ντόπια παράδοση και πολιτισμό.

Η Κύπρος γενικά αποτελεί μια φιλόξενη χώρα με πολύ φιλικούς ανθρώπους και είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες μας θα νιώσουν την ζεστή φιλοξενία μας αλλά και την ευχαρίστηση από την διαμονή τους σε πολυτελή ξενοδοχεία με αρκετά ελκυστικές τιμές σε ένα τουριστικό θέρετρο που δύσκολα ξεχνιέται.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Μάριος Αναστασίου
Υπεύθυνος Διοργάνωσης

Έξοδα Διαμονής και Συμμετοχής Ομάδων από το Εξωτερικό

Με την αίτηση εγγραφής η κάθε ομάδα και για κάθε ηλικιακή κατηγορία θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των €200,00. Τελευταία ημέρα εγγραφής και πληρωμής του πιο πάνω ποσού είναι η 15η Φεβρουαρίου του 2012.

Οι ομάδες θα πρέπει επίσης μέχρι 28 Φεβρουαρίου να καταβάλουν το ποσό των €500,00 ανά ηλικιακή κατηγορία ως προκαταβολή για την κράτηση του ξενοδοχείου. Το ποσό αυτό είναι μέρος του συνολικού κόστους.

Το κόστος συμμετοχής / διαμονής για μια μόνο ηλικιακή κατηγορία έχει ως ακολούθως:

€55.00 ανά άτομο ανά βράδυ για συμμετοχή, διαμονή και πλήρη διατροφή σε 3 & 4 αστέρων ξενοδοχεία.

Όλα τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργαζόμαστε βρίσκονται στα πανέμορφα τουριστικά θέρετρα Αγίας Νάπας και Πρωταρά και μόλις 5 με 10 λεπτά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και της πλατείας Αγίας Νάπας. (3/4 Ποδοσφαιριστές ανά δωμάτιο / η διαφορετικά αναλόγως συνολικού αριθμού ποδοσφαιριστών). Για διαμονή σε διπλά δωμάτια υπάρχει επιπλέον χρέωση €10.00 ανά άτομο ανά βράδυ, και €20,00 για μονά δωμάτια.

Σημαντική ειδοποίηση για ομάδες από εξωτερικό και με συμμέτοχη σε περισσότερες από μια ηλικιακή κατηγορία!!!

  • Απολαύστε 10% για το 2ο μικρότερο σε ηλικία γκρουπ που θα λάβει μέρος
  • Απολαύστε 25% για το 3ο μικρότερο σε ηλικία γκρουπ που θα λάβει μέρος
  • Απολαύστε 35% για το 4ο μικρότερο σε ηλικία γκρουπ που θα λάβει μέρος

Η ειδική έκπτωση προσφέρεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές συν 2 ενήλικα άτομα ανά ηλικιακή κατηγορία κατά προτίμηση τον προπονητή και τον έφορο / υπεύθυνο της κάθε ηλικιακής  κατηγορίας.

Όσοι άλλοι συνοδοί ομάδας, φίλαθλοι ή γονείς επιθυμούν να συνταξιδέψουν και να συνοδεύσουν τα παιδιά τους παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μαζί μας για τις τιμές που τους αφορούν.

Συγκεκριμένα η ειδική προσφορά για ομάδες από τo εξωτερικό περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Διαμονή με 3 γεύματα (full board) στα επιλεγμένα ξενοδοχεία (Τα γεύματα αρχίζουν από το βράδυ της ημέρας άφιξης και συνεχίζουν με 3 γεύματα για κάθε άλλη μέρα διανυκτέρευσης και πρόγευμα την ημέρα αναχώρησης)

  • δωρεάν δίκλινο δωμάτιο για κάθε 25 άτομα αποστολή
  • δωρεάν χρήση όλων των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου
  • δωρεάν μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
  • δωρεάν μεταφορά από και προς τα γήπεδα και τους αγώνες
  • συμμετοχή στο τουρνουά και τυχόν άλλες εκδηλώσεις
  • 50% έκπτωση για ομαδική επίσκεψη στο Water World Water Park ή το Luna park αναλόγως περιόδου και καιρού.

Όπως έχουμε ήδη προαναφέρει η κράτηση ξενοδοχείου θα ισχύει εφόσον αποσταλεί το ποσό των €500,00 (μέρος του συνολικού κόστους) ως προκαταβολή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2012.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας του football-academies.gr και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  like στη σελίδα Football-Academies

Σχόλια