Καλοκαιρινό Camp προετοιμασίας τερματοφυλάκων, από την Athens Goalkeeper Academy (13/7 – 31/7)

Τη διεξαγωγή του «3th Pro Training Goalkeeper Session Summer 2015» ανακοίνωσε η Athens Goalkeeper Academy (AGA).

Το camp θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου και έχει ως στόχο την ολική προετοιμασία των τερματοφυλάκων που θα συμμετέχουν, για την ερχόμενη σεζόν.

Οι Προπονητές τερματοφυλάκων Χρήστος Λάμπρου και Νίκος Κατσικώστας, συνεπικουρούμενοι  από έμπειρους αλλά και ανερχόμενους προπονητές τερματοφυλάκων του τεχνικού επιτελείου της AGA, καθώς και από αθλητικό ψυχολόγο, φυσικοθεραπευτή και διαιτολόγο, θα δώσουν βάρος, στην φυσιολογική και πνευματική προετοιμασία, καθώς και στο χτίσιμο της τεχνικής βάσης, με ειδική τεχνική λεπτομέρεια, σε όλες τις κινήσεις που εμπλέκονται στη συνθέτη θέση του σύγχρονου τερματοφύλακα. Το παρόν θα δώσει και αντιπρόσωπος της RINAT GREECE.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Athens Goalkeeper Academy:

Το Athens Goalkeeper Academy με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των εγγράφων για το 3ο Pro Training Goalkeeper Session Summer 2015 το όποιο θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Ο Προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Λάμπρου και ιδρυτής του Athens Goalkeeper Academy μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κατσικώστα, απόφοιτο του Marjon University της Αγγλίας στον τομέα του Applied Sports Science and Coaching (Εφαρμοσμένη Επιστήμη του Αθλητισμού και Προπονητικής). Οι προπονητές θα πλαισιώνονται από το τεχνικό επιτελείο του Athens Goalkeeper Academy αποτελούμενο από έμπειρους αλλά και ανερχόμενους προπονητές τερματοφυλάκων, αθλητικό ψυχολόγο, φυσικοθεραπευτή, διαιτολόγο καθώς και τον αντιπρόσωπο της RINAT GREECE, οι οποίοι θα συζητήσουν και θα παρουσιάσουν ειδικά και ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα.

Στόχος του 3ου καλοκαιρινού camp είναι η ολική προετοιμασία των αθλητών για την ερχόμενη σεζόν. Βάρος θα δοθεί στην φυσιολογική και πνευματική προετοιμασία καθώς και στο χτίσιμο της τεχνικής βάσης με ειδική τεχνική λεπτομέρεια, σε όλες τις κινήσεις που εμπλέκονται στη συνθέτη θέση του σύγχρονου τερματοφύλακα, κινήσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα βελτιωθούν μέσω εξειδικευμένης ανάλυσης βίντεο από τους συνεργάτες μας.

Σημαντική πληροφορία για τους συμμετέχοντες είναι πως το 3ο Pro Training Goalkeeper Session Summer 2015 δεν θα είναι ένα camp αξιολόγησης, αλλά ένα πρόγραμμα προετοιμασίας, καθώς θα περιέχει συνολικά 15 προπονητικές μονάδες οι οποίες δυναμικά θα χτίζουν τον αθλητή και θα συνδέονται μεταξύ τους μέσω επιστημονικής προσέγγισης των θεμάτων και των προπονητικών μονάδων των οποίων θα παραδοθούν.
(Group 4-6 ατόμων θέσεις περιορισμένες)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα (+30693 9594325+306970156993)

Σχόλια