Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο – Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου)

Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα πραγματοποιηθεί στο πρότυπο αθλητικό κέντρο Super Goal, στην περιοχή των Καλυβίων Αττικής.

Οι διοργανωτές έχουν έρθει σε επίσημη συμφωνία με τη Μίντλεσμπρο και έχουν προσκαλέσει τους εξέχοντες προπονητές της ακαδημίας της Αγγλικής ομάδας Gary Nevitt και Kevin Taylor, οι οποίοι θα προβούν σε αξιολόγηση και επιλογή νεαρών ποδοσφαιριστών, σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Super Goal από 1 έως 6 Ιουνίου 2015.

Την άρτια οργάνωση του Φεστιβάλ ποδοσφαίρου εγγυάται τόσο το Super Goal, με τη 10ετή παρουσία του στο παιδικό ποδόσφαιρο, όσο και ο Οργανισμός Ανάπτυξης του Παιδικού Ποδοσφαίρου Youth Soccer Development με την συνεργασία και τη συμμετοχή της Middlesbrough F.C.

Η ακαδημία της Μίντλεσμπρο

Η ακαδημία της Μίντλεσμπρο είναι ίσως η καλύτερη ακαδημία στην Αγγλία και η δουλειά που γίνεται στην «Μπόρο» εξαργυρώθηκε και τη φετινή χρονιά με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος Barclays Premier League κάτω των 21 ετών από την ομάδα U21 η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση, πάνω από παραδοσιακές δυνάμεις στις υποδομές αυτές των Άρσεναλ και Νιούκαστλ.

Βέβαια και η ομάδα U18, έκανε καταπληκτική σεζόν και κατέλαβε την πρώτη θέση στο δικό της πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου, μπροστά από Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η οποία θα εκπροσωπήσει την Αγγλία στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο και οι μικρότερες ηλικιακά ομάδες της αγγλικής ακαδημίας πρωτεύουν σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που συμμετέχουν παίζοντας όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Όλοι οι ποδοσφαιράνθρωποι στην Αγγλία, επιδοκιμάζουν τη Μίντλεσμπρο για την παραγωγή παικτών υψηλού επιπέδου.

Οι περίοδοι του Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου

Το Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL χωρίζεται σε δύο περιόδους:

1η Περίοδος: Δευτέρα 1/6 (απόγευμα) – Τρίτη 2/6 (απόγευμα) – Τετάρτη 3/6 (απόγευμα), για παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2008.

2η Περίοδος (TRIAL):  Πέμπτη 4/6 (απόγευμα) – Παρασκευή 5/6 (απόγευμα) – Σάββατο 6/6 (πρωί), για παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2000, 2001, 2002, 2003 και 2004.

Θα διδάξουν – Θα αξιολογήσουν – Θα επιλέξουν για Αγγλία

Στις 3 πρώτες ημέρες του μεγάλου Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL οι Άγγλοι προπονητές θα διδάξουν και θα αξιολογήσουν τα παιδιά των ηλικιών της 1ης περιόδου και θα τους δώσουν την ευκαιρία να αντιληφθούν και να κατανοήσουν την προπόνηση, που εφαρμόζεται στην Αγγλική ομάδα, στις ηλικίες αυτές .

Τις επόμενες 3 ημέρες της 2ης περιόδου, θα εφαρμόσουν προπονητικές μονάδες  υψηλού επιπέδου, μέσα από τις οποίες θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά που θα συμμετέχουν, να δείξουν το ταλέντο τους. Την τελευταία ημέρα θα ανακοινώσουν τρεις (3) νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μεταβούν την καλοκαιρινή περίοδο στην Ακαδημία της Μίντλεσμπρο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Εκεί θα ενσωματωθούν με το ανάλογο ηλικιακό τους τμήμα και θα ζήσουν για 3 ημέρες, ως παίκτες της «Μπόρο», ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν την ένταξή τους στην αγγλική ομάδα.

Η τελετή λήξης του Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου

Το Σάββατο (6/6) το απόγευμα θα διεξαχθούν αγώνες που θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Φεστιβάλ και έχουν προσκληθεί και ομάδες ΠΑΕ, αναλόγων ηλικιακών γκρουπ, με τις οποίες θα τεθούν αντιμέτωπα.

Η τελετή θα ολοκληρωθεί με φαντασμαγορικό τρόπο και εκεί θα ανακοινωθούν από τους Άγγλους προπονητές τα παιδιά που θα μεταβούν στην Αγγλία, στην Ακαδημία της Μίντλεσμπρο.

Κόστος συμμετοχής

H τιμή συμμετοχής στο 3ήμερο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου του SUPER GOAL ανέρχεται στα 65€ για κάθε αθλητή, χωρίς να περιλαμβάνει πιθανά κόστη διαμονής.

Δήλωση συμμετοχής: Για την 1η περίοδο ως την 31 Μαΐου και για τη 2η περίοδο έως 2 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του SUPER GOAL:

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ SUPER GOAL ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ MIDDLESBROUGH F.C.

Το πρότυπο αθλητικό κέντρο Super Goal και ο οργανισμός ανάπτυξης του παιδικού ποδοσφαίρου YOUTH SOCCER DEVELOPMENT ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ ποδοσφαίρου Super Goal με την συνεργασία και τη συμμετοχή της αγγλικής ομάδας Middlesbrough F.C.

Το Super Goal είναι ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο που λειτουργεί επί 10 συναπτά έτη στην περιοχή των Καλυβίων, προσφέροντας σημαντικές ψυχαγωγικές υπηρεσίες στο κοινό της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων. Έχει ως κεντρική δραστηριότητα το ποδόσφαιρο, διαθέτοντας ακαδημία ποδοσφαίρου που αριθμεί 100 νεαρούς αθλητές 5-15 ετών ενώ είναι και επίσημο μέλος του Διεθνούς Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαίρου Σωματείων Σάλας και διοργανωτής του Παναττικού  τουρνουά ακαδημιών Attica cup.

Η YOUTH SOCCER DEVELOPMENT είναι ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες εξειδικευμένους στο παιδικό ποδόσφαιρο και σκοπό έχει να συμβάλει στην ανάπτυξη του, παρέχοντας στους νεαρούς αθλητές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις καθώς και δυνατότητες αξιολόγησης των ικανοτήτων τους από Ελληνικές και ξένες ομάδες.

Super Goal και Youth Soccer Development έχουν ήδη συμφωνήσει με γνωστές ομάδες του εξωτερικού την διοργάνωση try outs σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να δώσουν στους αθλητές την ευκαιρία τόσο να αξιολογηθούν όσο και να διεκδικήσουν την δυνατότητα ποδοσφαιρικής καριέρας στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουν για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός έτους τους προπονητές της ακαδημίας της Middlesbrough F.C., Gary Nevitt και Kevin Taylor σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ που περιλαμβάνει επίσημο try out από την αγγλική ομάδα αλλά και μία σειρά από παράλληλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Οι δύο Άγγλοι προπονητές θα επιλέξουν μέσα από το try out τρεις (3) ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μεταβούν στην Αγγλία για να δοκιμαστούν από τον διευθυντή των ακαδημιών της Middlesbrough F.C. και να διεκδικήσουν την ένταξή τους στην αγγλική ομάδα.

Το μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό γεγονός θα διεξαχθεί στις 1-6 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Super Goal στα Καλύβια Αττικής (λεωφόρος Προφάρτας και Χρήστου Ράπτη) και θα αφορά απογευματινές ώρες ώστε να μην συμπέσει με το ωράριο των σχολείων που θα λειτουργούν ακόμα.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο φεστιβάλ είναι η U14, η U12, η U10 και η U8 ενώ οι συμμετοχές σε αυτό μπορεί να είναι τόσο ατομικές όσο και ομαδικές.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής καθώς και αναμνηστικό T shirt.

H τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 65€ για κάθε αθλητή χωρίς να περιλαμβάνει πιθανά κόστη διαμονής

Σε ότι αφορά τα social media επισκεφτείτε τη σελίδα supergoalgoal.

TAYTOTHTA MIDDLESBROUGH: Η Middlesbrough Football Club) είναι αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την ομώνυμη πόλη. Ιδρύθηκε το 1876, αγωνίζεται στη Championship. Ήταν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη της Premier League το 1992. Το 2004 κατέκτησε το αγγλικό Λιγκ Καπ και το 2006 έφτασε στον τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Super Goal

Καλύβια Αττικής

Λεωφόρος Προφάρτας και Χρήστου Ράπτη

Τηλέφωνα επικοινωνίας, για πληροφορίες  και εγγραφές: 22990 47436 και 698 749 55 55

(Κάντε κλικ στις εικόνες παραπάνω, για να μεγαλώσουν)

Σχόλια