Οι προπονητές της Ακαδημίας της Μίντλεσμπρο μιλούν στο football-academies.gr – Επιλέγουν 3 παιδιά για Αγγλία! [PHOTOS+VIDEO]

Την ευκαιρία για μια πολύ όμορφη συζήτηση, για τις ακαδημίες και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, είχαμε την Τρίτη 2/6 με δύο από τους προπονητές της Αγγλικής Μίντλεσμπρο.

Συναντήσαμε τους Γκάρι Νέιβιτ και Κέβιν Τέιλορ οι οποίοι έχουν προσκληθεί επίσημα στην Ελλάδα, να προπονήσουν τα παιδιά που συμμετέχουν στο 1ο FESTIVAL SUPER GOAL, που ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο. Η διοργάνωση διεξάγεται στον υπέροχο χώρο του Super Goal, που έχει δημιουργήσει η κα Έφη Δελή, στα Καλύβια Αττικής.

Οι δύο έμπειροι Άγγλοι προπονητές της Μίντλεσμπρο, πέραν της προπόνησης των παιδιών (2004-2008) της 1ης φάσης, θα προπονήσουν, θα αξιολογήσουν και θα επιλέξουν παιδιά γεννημένα από το 2000 έως το 2004, τα οποία θα συμμετέχουν στη 2η φάση του FESTIVAL SUPER GOAL, η οποία θα ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου (6/6) με την φαντασμαγορική τελετή λήξης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του 1ου FESTIVAL SUPER GOAL, οι Άγγλοι προπονητές θα ανακοινώσουν την επιλογή τους για τους τρείς (3) νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα συμμετέχουν στη 2η περίοδο και οι οποίοι θα μεταβούν την καλοκαιρινή περίοδο στην Ακαδημία της Μίντλεσμπρο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Στην Αγγλία οι πιτσιρικάδες θα ενσωματωθούν με το ανάλογο ηλικιακό τους τμήμα και θα ζήσουν για 3 ημέρες, ως παίκτες της «Μπόρο», με σκοπό να μπορέσουν να διεκδικήσουν την ένταξή τους στην αγγλική ομάδα.

Καταλυτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής για τη 2η περίοδο που θα διεξαχθεί το trial των παιδιών γεννημένων 2000-2004, είναι έως σήμερα Τετάρτη (3/6) το βράδυ (Πληροφορίες κλικ εδώ).

Δείτε φωτογραφίες από τη δεύτερη ημέρα του 1ου FESTIVAL SUPER GOAL κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε τι δήλωσαν οι Άγγλοι προπονητές στην κάμερα του football-academies.gr

{youtube width=”615″ height=”400″}4xPIx9oHs4A{/youtube}

Για να δείτε το βίντεο από κινητό κάντε κλικ εδώ

Σχόλια