Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δήμο Φαιστού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Α.Ε. Μοιρών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μαζικής Άθλησης και το Δήμο Φαιστού.

Την Κυριακή το βράδυ στο δημοτικό στάδιο των Μοιρών “Μανώλης Στεφανουδάκης” διεξήχθησαν οι τελικοί και στις πέντε κατηγορίες παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου και εμψύχωσε τους μικρούς- ταλαντούχους αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος, προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου.

Το τουρνουά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και τις πέντε ημέρες της διάρκειας του, από 8 έως 12 Μαίου 2013, καθώς έγιναν εξαιρετικά παιχνίδια (παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες) από τους μικρούς ποδοσφαιριστές- γεμάτους υποσχέσεις, που έλαβαν μέρος σ’ αυτό.

Με την λήξη των αγώνων, ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές, ενώ οι διοργανωτές προσέφεραν πλούσια εδέσματα σε όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και απέδειξαν με τη συμπεριφορά τους ότι υπάρχει και η «υγιής» πλευρά του αθλητισμού.

Οι απονομές έγιναν με την παρουσία της Δημάρχου Φαιστού κ. Πετρακογιώργη, του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Φασομυτάκη, του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Δουλγεράκη, της Προέδρου της τοπικής κοινότητας Μοιρών κ. Πετράκη και του Προέδρου της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου.

Η δήμαρχος Φαιστού σε δηλώσεις της αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους υπευθύνους του τουρνουά οι οποίοι οργανωτικά τα πήγαν άριστα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σ’ όλους τους συμμετέχοντες.

Ενώ, εξήρε την προσπάθεια και τον κόπο όλων όσων εργάστηκαν για να έχει επιτυχία η διοργάνωση και να συνεχίσει να αποτελεί λαμπρό παράδειγμα ομαδικής προσπάθειας και συνεργασίας.

Αναλυτικά οι νικητές των τελικών ανά κατηγορία:

Κατηγορία 2006-07

Τελικός

ΑΕΜ- ΑΟΤ 8-0

Κατηγορία 2004-05

Τελικός

Λίντο – ΑΟΤ 4-5 στα πέναλτι (1-1 καν. αγώνας)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2002-03

Τελικός

Λίντο –Μάλια 3-2 στα πέναλτι ( καν. αγώνας 1-1)

Κατηγορία 2000-01

Τελικός

Ολυμπιακός – Λίντο 1-0

Κατηγορία 1998-1999

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΟΤ – ΟΦΗ 2-1 στα πέναλτι (καν. αγώνας 0-0)

Σχόλια