Παραιτήθηκε ο Άκης Ζήκος από την Ακαδημία της ΑΕΚ

Ο Μπάγεβιτς του ζήτησε να παραμείνει αλλά ο πρώην επικεφαλής των τμημάτων υποδομής επέμενε στην απόφαση του – Συνεχίζει κανονικά ο τεχνικός διευθυντής Μιχάλης Μητροτάσιος

Παρελθόν αποτελεί ουσιαστικά από την Δευτέρα ο Ακης Ζήκος από τα τμήματα υποδομήςτης ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Ζήκος που ήταν προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη από την Γ Εθνική και την πρώτη μέρα που άρχισε η προσπάθεια στις Ακαδημίες παραιτήθηκε την Δευτέρα με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό  με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς καθώς ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε φραστικό επεισόδιο μαζί του επειδή στην προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής δεν είχε φροντίσει να είναι σεκιούριτι στα Σπάτα και έτσι οι γονείς που πήγαν στο γήπεδο αναγκάστηκαν να μείνουν εκτός όπως προβλέπει ο κανονισμός της ομάδας λόγω μη φύλαξης.

Ο Μπάγεβιτς εκνευρίστηκε όταν έμαθε τι έχει συμβεί και είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τον Ζήκο που αποχώρησε και την Δευτέρα υπέβαλλε την παραίτηση του.

Ο Μπάγεβιτς του ζήτησε να αλλάξει απόφαση όμως ο Ζήκος επέμενε και ξεκαθάρισε πως η παραίτηση του είναι οριστική. Θέμα αντικαταστάτη δεν έχει προκύψει αφού μέχρι και σήμερα στην ΑΕΚ περίμεναν ανάκληση της παραίτησης.

Πιθανότατα βέβαια να μην υπάρξει καν αφού ο Ζήκος ήταν στην πραγματικότητα ο ενδιάμεσος ηγεσίας της ΑΕΚ και ακαδημιών με σημαντική βέβαια συμμετοχή στη στρατηγική αφού ούτως ή άλλως συνεχίζει κανονικά ο τεχνικός διευθυντής Μιχάλης Μητροτάσιος που από το 2013 ήταν και παραμένει ο άνθρωπος που έχει αναπτύξει όλο το πρότζεκτ τόσο στα Σπάτα όσο και το δίκτυο ΑΕΚ στην επαρχία.

Πηγή:aek365.com

Σχόλια