Παναγιώτης Ζαβός: Ένα αστέρι… γεννιέται!

Είναι μόλις 12 ετών και έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Καλτσέτο Μανιάτης στην Μανολάδα Ηλείας, υπό την καθοδήγηση του Σταύρου Σαρανταυγά.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ζαβό, γιός του Δημήτρη Ζαβού που έχει ασχοληθεί επί έτη και με τα διοικητικά του ΠΑΟ Βάρδας και αποτελεί κι από τους γνωστούς οπαδούς της «Μπάρτσα».

Ο πιτσιρικάς, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν, ότι ένα αστέρι του ποδοσφαίρου γεννιέται.

Ο 12χρονος μεσοαμυντικός, ξεκίνησε να ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα σε ηλικία 5 ετών  και το Καλτσέτο Μανιάτης, όπου και διακρίθηκε για το ταλέντο του. Αυτό, εξάλλου, αποτέλεσε την αφορμή, ώστε ο Παναγιώτης να έχει συμμετάσχει ήδη σε δύο μεγάλα καμπ του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα έχει λάβει μέρος στο καμπ της Στόουκ στην Αγγλία, ενώ προσφάτως συμμετείχε στο καμπ της Ατλέτικο Βιγιαρεάλ στην Ισπανία. Και στα δυο καμπ ξεχώρισε με την παρουσία του και ανεδείχθη ο κορυφαίος ανάμεσα σε δεκάδες άλλα παιδιά της ηλικίας του. Μάλιστα του προτάθηκε να ενταχθεί και στις δυο ακαδημίες, αλλά σε συνεννόηση με τους γονείς του αποφάσισε ότι είναι ακόμα νωρίς για ένα τέτοιο βήμα.

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν, πάντως, θα βρει τον Παναγιώτη στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανηλειακού, καθώς κι ο Θοδωρής Βαγγόπουλος έχει διακρίνει το ταλέντο του και μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι τον συμπεριελάμβανε στις αποστολές της ακαδημίας των «ερυθρολεύκων» σε διάφορα τουρνουά.

Κεφάλαιο…. Αχιλλέας Χατζηνικολάου

Παράλληλα, ο 12χρονος Παναγιώτης ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου (φωτο θέματος), έναν κορυφαίο ατζέντη του ποδοσφαίρου, που δραστηριοποιείται στην Γερμανία (fifa players agent from DFB).

Ο νεαρός Ζαβός με την έναρξη της συνεργασίας αυτής θα έχει την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε μεγάλα club της Γερμανίας…

Το μέλλον, λοιπόν, του ανήκει… Αρκεί ο νεαρός Βαρδαίος να παραμείνει προσηλωμένος στο στόχο του και να συνεχίσει την σκληρή δουλειά με σύνεση και ταπεινότητα!

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr


Σχόλια