ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΟΧΙ» σε 500.000 ευρώ, από ΜΑΓΙΟΡΚΑ για ΛΑΜΠΡΟΥ

Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, απασχόλησε μεταγραφικά αυτό το καλοκαίρι, ομάδα από την Ισπανία.

Ο λόγος για τον 17χρονο Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο της Μαγιόρκα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα novasports.gr, οι Ισπανοί κατέθεσαν πρόταση στον Παναθηναϊκό για να πάρουν τον νεαρό επιθετικό, όμως, δέχθηκαν αρνητική απάντηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τάκης Φύσσας απάντησε στους ανθρώπους της Μαγιόρκα πως ο Λάμπρου δεν παραχωρείται από τους «πράσινους».

Μάλιστα, το «τριφύλλι» έχει στα πλάνα του την επέκταση συμβολαίου στον 17χρονο, καθώς το υπάρχον τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Μαγιόρκα ανερχόταν στις 500.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο για έναν 17χρονο.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο Λάμπρου είναι ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό ταλέντο και θέλουν να τον κρατήσουν στον σύλλογο έτσι ώστε να βοηθήσει μελλοντικά και την πρώτη ομάδα, ανεβάζοντας παράλληλα την αξία του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Τάκης Κεφάλας, για το Football-Academies.gr

Σχόλια