Αποχωρεί από τον Πανιώνιο, ο 18χρονος Βαγγέλης Χελάς

Ο 18χρονος Βαγγέλης Χελάς, έχει ζητήσει από τον Πανιώνιο να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο αριστερός μπακ–χαφ και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, δεν είχε όσο χρόνο θα ήθελε στους Νέους της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας και έχει αποφασίσει να κάνει στροφή στην καριέρα του, αλλά όχι να επιστρέψει στην Καλαμάτα απ’ όπου κατάγεται, αλλά να βρεθεί σε μια άλλη ομάδα.  Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το που θα συνεχίσει να αγωνίζεται, από τον Γενάρη του 2017 και μετά.

Οι συμπαίκτες του 98άρη Καλαματιανού άσσου στον Πανιώνιο, άρχισαν να τον αποχαιρετούν από την Πέμπτη (22/12) στον τοίχο του στο facebook.

Ο Σπύρος Γλυνός έγραψε: «Το Αντίο μού είναι πολύ βαρύ για να στο πω.. Καλή τύχη αδερφέ μου εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου γεμάτος επιτυχίες (και με μυαλό) ..ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!!!».

Ο Αντώνης Κουβέλης σχολίασε: «Καλή συνέχεια παλικάρι μου ότι καλύτερο σου εύχομαι», ενώ ο Κωνσταντίνος Μπέτσας που ήταν παλιότερα συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό έγραψε: «Καλή συνέχεια παιχταρά μου, υγεία και δύναμη»

Τέλος ο Βαγγέλης Γκάγκαλης, πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό σχολίασε: «Ξέρουμε όλοι την αξία σου παιχταρά μου. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσεις ψηλά κάποια στιγμή. Υπομονή και δούλεψε σκληρά με κάτω το κεφάλι και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Τα καλύτερα έρχονται. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ! (Κι ότι χρειαστείς ξέρεις.. πάντα δίπλα σου)».

Σχόλια