ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των δοκιμαστικών – Επόμενη φάση το 2ήμερο 3-4 Ιανουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (24/12) με απόλυτη επιτυχία το διήμερο αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών που πραγματοποίησε ο Ατρόμητος στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών (γήπεδο Νταμάρι).

Η πρώτη φάση της αξιολόγησης διεξήχθη το διήμερο 23-24 Δεκεμβρίου για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το έτος 2002. Έδωσαν το παρόν 40 παιδιά (που ήταν το όριο συμμετοχής), από διάφορες γωνιές της Ελλάδας και φυσικά του λεκανοπεδίου.

Στο δοκιμαστικό ήταν παρόντες όλοι οι προπονητές των ομάδων Υποδομής του Ατρόμητου, γεγονός που φανερώνει αφενός τη μεγάλη σημασία που αποδίδει ο σύλλογος σε αυτή τη διαδικασία και αφετέρου την τελική στόχευση, που είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιολόγηση των παικτών.

Ο Υπεύθυνος διεξαγωγής των δοκιμών Τόλης Αποστόλου στο τέλος του προγράμματος ευχαρίστησε τους γονείς για την παρουσία τους και ειδικά εκείνους που ήρθαν στο Περιστέρι από μακρινές περιοχές της χώρας μας.

Τους ανέλυσε το πλάνο της ομάδας, που αφορά την φιλοσοφία της πάνω στην ανάδειξη ταλέντων και στην ευτυχή συγκυρία, που αφορά την επαγγελματική ομάδα και τον προπονητή της Γιώργο Κορακάκη που έχει θητεύσει στις Υποδομές.

Τέλος τους τόνισε ότι το πιο σημαντικό σε αυτή την διαδικασία είναι τα παιδιά να έρχονται υγιή και να φεύγουν υγιή και πως σε αυτές τις 48 ώρες που ήταν στον Ατρόμητο έμαθαν  πράγματα που θα τους φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Η επόμενη φάση των δοκιμαστικών θα διεξαχθεί το διήμερο 3-4 Ιανουαρίου 2017 και αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2001 και 2003.

Δείτε το πρόγραμμα των δοκιμαστικών κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Σχόλια