ΠΑΟΚ: Υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια τα αδέρφια Βασίλης και Κώστας Χατζηδίμπας

Ο ΠΑΟΚ έδεσε με τριετή επαγγελματικά συμβόλαια, τους αδελφούς Χατζηδίμπα.

Τα δύο αδέλφια απο την Κατερίνη, ο 18χρονος Βασίλης και ο 16χρονος Κώστας, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ, όπου υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ, διάρκειας 3 ετών.

O 97άρης Βασίλης Χατζηδίμπας

Ο Βασίλης Χατζηδίμπας, γεννημένος το 1997, βασικό στέλεχος της Κ20 του ΠΑΟΚ, είναι ο μεγαλύτερος απο τα αδέλφια και βρίσκεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ εδώ και 4 χρόνια.

Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά και του αμυντικού χάφ και αποτελεί μία μελλοντική λύση για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την κρίση των ανθρώπων της ομάδος, που πιστεύουν στα προσόντα του και φρόντισαν να τον εντάξουν στους επαγγελματίες της ομάδος με την υπογραφή του συμβολαίου.

O 99άρης Κώστας Χατζηδίμπας

Ο Κώστας Χατζηδίμπας, γεννημένος το 1999, είναι βασικό στέλεχος της Κ17 του ΠΑΟΚ, διεθνής. βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδος U17 και μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, στην Ελλάδα. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, με ευχέρεια στο σκοράρισμα και με πολύ καλά σωματικά προσόντα. Ο ΠΑΟΚ φρόντισε νωρίς να τον κάνει επαγγελματία, πιστεύοντας πολύ στον μικρό, ο οποίος πριν μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ, είχε γίνει μήλο της έριδος για πολλές ομάδες, αλλά εκείνος προτίμησε να ενταχθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ, που ήταν και ο αδελφός του.

Τα δύο αδέλφια προστέθηκαν στους πολλούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο ΠΑΟΚ  και κατάγονται από την Πιερία.

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr
Πηγή:soutgoal.blogspot.gr

Σχόλια