Η ευκαιρία του Αχιλλέα Πούγγουρα στον ΠΑΟΚ [VIDEO]

Η ποδοσφαιρική του ζωή έχει αλλάξει άρδην μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ο ίδιος, όμως, δεν χάνει ποτέ την αυτοσυγκέντρωσή του και τη σοβαρότητά του. Σεμνός και αποφασισμένος να πετύχει περιμένει την ευκαιρία του για να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Αθόρυβα, όπως κινείται μέσα στ’ αποδυτήρια, ο Αχιλλέας Πούγγουρας κάνει σταθερά βήματα προόδου. Ο ύψους 1.87 νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2012 από τον Προμηθέα Λάρισας, το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε νέο επαγγελματικό συμβόλαιο και παρέμεινε στην Κ20 παρότι γεννημένος το 1995 (13/12/1995), για να αφομοιώσει καλύτερα την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου.

Δεν άργησε να πάρει…προαγωγή. Ο Άγγελος Αναστασιάδης τον είδε στα οικογενειακά φιλικά με την πρώτη ομάδα, ξεχώρισε τις ικανότητές του κι από τα μισά της σεζόν εισηγήθηκε την προσθήκη του στο ρόστερ του Δικεφάλου. Κόντρα στη Βέροια ο  Αχιλλέας Πούγγουρας  έκανε το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. «Η πιο χαρούμενη στιγμή μου από τη μέρα που άρχισα το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε στους δημοσιογράφους για τη νέα σεζόν για τους προσωπικούς του στόχους, για τις εντυπώσεις του από την πρώτη του επαγγελματική προετοιμασία, αλλά και για τη νέα αρχή της ομάδας.

Δείτε τη συνέντευξή του, από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube

{youtube}PFp_AqWD_v0{/youtube}

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr


Σχόλια