Πραξιτέλης Βούρος: «Χαμηλά το κεφάλι»

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι ένας από τους παίκτες της περσινής ομάδας Νέων του Ολυμπιακού που μετέχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ο 95άρης κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, σε δηλώσεις του στο novasports.gr τόνισε, πως θα χρειαστεί ακόμα σκληρή δουλειά από τους παίκτες, που προέρχονται από την ομάδα Νέων, ώστε να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην έως τώρα προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», τον Μάρκο Σίλβα και το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Ρίζεσπορ: «Πιστεύω πως αξίζαμε δίκαια τη νίκη. Παρουσιάσαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση σκληρά για να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο καινούργιος προπονητής και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα φτάσουμε στην εικόνα, που θέλουμε».

Για τον Μάρκο Σίλβα: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Είναι πάρα πολύ καλός, μας μιλάει καθημερινά».

Για τους στόχους του: «Έχουμε τις δυνατότητες, όμως χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, υπομονή και ταπεινότητα. Χαμηλά το κεφάλι, να συνεχίσουμε τη σκληρή προπόνηση και θα δικαιωθούμε στο τέλος».

Για το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε: «Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο ματς, επειδή είναι εκεί ο προηγούμενος προπονητής μας, αλλά εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και είμαι σίγουρος, πως θα το κάνουμε».

Σχόλια