Βοήθεια σε μικρό μαθητή που θα εγχειριστεί για όγκο στον εγκέφαλο

Με Έκτακτη Ανακοίνωση από τη Γουμένισσα Κιλκίς ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για οικονομική βοήθεια σε μικρό μαθητή, ο οποίος θα εγχειριστεί για όγκο στον εγκέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μικρός μαθητής σχολείου της πόλης μας θα εγχειριστεί για όγκο στον εγκέφαλο. Η οικογένειά του έχει άμεση ανάγκη χρημάτων.

Παρακαλούμε φορείς, συλλόγους, οργανώσεις, και συνολικά την τοπική κοινωνία να αντιδράσει άμεσα και να συνδράμει από το υστέρημά της.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης τα χρήματα θα συγκεντρώσουν οι Διευθυντές των δύο σχολείων της πόλης μας και θα τα αποδώσουν άμεσα στην οικογένεια.

  • 1ο Δημοτικό
    Χρήστος Σαμαράς κιν.6973822279
  • 2ο Δημοτικό
    Φώτης Γίγκερης
    κιν.6944156454

Συγκέντρωση χρημάτων Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 και ώρες 10.00-13.00 στα γραφεία των Διευθυντών στα δύο σχολεία.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Γουμένισσας

Στη Δημοτική βιβλιοθήκη Γουμένισσας, θα υπάρχει ένα κουτί για να ενισχύσουμε οικονομικά την οικογένεια. Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει μπορεί να μας βρει
Τρίτη / Πέμπτη: 5:00-6:30 και Σάββατο 11:00-12:00

Για όποιον θέλει να ενισχύσει και λόγω απόστασης δε μπορεί, ας απευθυνθεί στους διευθυντές των σχολείων, ή στείλτε μας μήνυμα https://www.facebook.com/biblgoum?fref=nf

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr
Πηγή:goumenissa.eu

Σχόλια