Βαζέχα: «Ισχύει για Παναθηναϊκό»

Τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να επιστρέψει στον σύλλογο αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο, επιβεβαίωσε ο Κριστόφ Βαζέχα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η παλιά δόξα του συλλόγου επιβεβαίωσε πως όντως βρίσκεται σε επαφές με ανθρώπους του συλλόγου, δίχως βέβαια να αποκαλύψει αν θα έχουμε οριστικά «deal» και βασικά το πού θα τοποθετηθεί. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πολωνός στον ΣΠΟΡFM 94,6:

Για τις φήμες περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό: «Ισχύει, υπάρχουν επαφές, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω… Αυτές τις μέρες θα έχουμε ένα ραντεβού με ανθρώπους της Ακαδημίας και της διοίκησης. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα δούμε… Θέλουν να μιλήσουν μαζί μου και από ‘κει και πέρα θα δούμε σε τι πόστο θα είναι κλπ. Αγαπώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το ξέρουν. Τόσα χρόνια στην Ελλάδα…».

Για την πορεία της Πολωνίας στο Euro: «Βλέπουμε αρκετά Euro ως τώρα. Η Πολωνία δεν είναι έκπληξη για μένα η μέχρι τώρα πορεία της. Έχει καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες και έναν πολύ καλό προπονητή. Δεν είναι χαμένη κόντρα στην Πορτογαλία… Δεν ξέρω αν θα κερδίσει στα 90’, αλλά πιστεύω πως έχει τα φόντα να περάσει. Κι αυτό έχει να κάνει και με την πορεία της ομάδας του Σάντος. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της και οι Πολωνοί έχουν παρουσιαστεί πολύ καλύτεροι. Όλοι οι Πολωνοί περιμένουμε το… ξέσπασμα του Λεβαντόφσκι. Οι παίκτες της Πολωνίας παίζουν πολλά χρόνια μαζί και πλέον δείχνουν έτοιμοι και με χημεία για να κάνουν το βήμα παραπάνω. Έπαιξαν καλά απέναντι στην Ελβετία στο πρώτο μέρος, μετά έπεσε φυσιολογικά η απόδοση γιατί είχαν και λιγότερες μέρες. Τώρα με την Πορτογαλία θα είναι στα ίδια επίπεδα ως προς την ξεκούραση».

Για τα φαβορί του Euro: «Η Ιταλία είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και νομίζω φαβορί για το Euro. Το Βέλγιο ανεβαίνει σιγά-σιγά… Έχασε το πρώτο ματς, αλλά πλέον κάνει ευκαιρίες, εύκολα γκολ, διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Η Γαλλία είναι καλή ομάδα, αλλά… ».

Σχόλια