ΠΑΟΚ: Ενίσχυση για την Ακαδημία με 15χρονο Κύπριο

Ο ΠΑΟΚ έχει απλώσει τα δίχτυα του εντός και εκτός Ελλάδας, προκειμένου να τσεκάρει τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να ενισχυθεί με φόντο το μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία του «Δικεφάλου» με την Καρμιώτισσα στην Κύπρο, ομάδα που ανήκει στο «ασπρόμαυρο» δίκτυο Σχολών, αποδίδει καρπούς.

Σύμφωνα με το paok24.com, ο ΠΑΟΚ την τελευταία διετία παρακολουθούσε τον νεαρό μέσο της Καρμιώτισσας, Θεόδωρο Ανδρονίκου, ο οποίος γεννημένος στις 7 Ιουλίου του 2001, είναι μέλος της  Εθνικής ομάδας Κ15 της Κύπρου και έχει δώσει το παρών σε πολλά τουρνουά της ακαδημίας του «Δικεφάλου».

Οι υπεύθυνοι των υποδομών του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να φέρουν τον νεαρό μέσο στη Θεσσαλονίκη για να τον εντάξουν στην «ασπρόμαυρη» ακαδημία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπεισε με τις εμφανίσεις του ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και έτσι πήρε την ευκαιρία για να κυνηγήσει το όνειρο του.

Σύμφωνα με το paok24.com, το επόμενο χρονικό διάστημα ο Ανδρονίκου θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Σχόλια