Εθνική Παίδων U17: «Αισιοδοξία και σοβαρότητα»

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης 28 Απριλίου η αποστολή της Εθνικής Παίδων U17, για το πρώτο κομμάτι του τελικού σταδίου τής προετοιμασίας της ενόψει του EURO U17.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για την πορεία της στα τελικά της διοργάνωσης, όπως δήλωσε στο epo.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος:

«Αρχίσαμε με αισιοδοξία, αλλά και σοβαρότητα το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και είναι θετικό το γεγονός ότι τα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Είμαστε όλοι χαρούμενοι που θα πάρουμε μέρος σε μια μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είναι τιμή για όλους μας που θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στο κορυφαίο αυτό τουρνουά. Θα πραγματοποιήσουμε στις Βρυξέλλες το τελευταίο αγωνιστικό τεστ με την εξαιρετική ομάδα του Βελγίου.

Θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά για να δούμε την αγωνιστική τους κατάσταση και θα δοκιμάσουμε διάφορα συστήματα στο ματς. Ήδη έχουμε αναλύσει όλες τις αντιπάλους μας στα τελικά και θα δίνουμε σταδιακά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους διεθνείς».

Ο φιλικός αγώνας με το Βέλγιο (έχει επίσης προκριθεί στα τελικά του EURO U-17) θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου και ώρα 20:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Π.Ο. Βελγίου.

Στις 2 και 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ η αναχώρηση για τη Βουλγαρία είναι προγραμματισμένη για το πρωί (08:30) της 4ης Μαΐου.

Σχόλια