Φινάλε στις προπονήσεις του Β’ γκρουπ της Εθνικής U15 (Photos)

Φινάλε είχαμε σήμερα Παρασκευή (24/8), στις προπονήσεις για τον Αύγουστο, της για πρώτη  φορά συγκροτούμενης Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Προπαίδων, Κ15, γεννηθέντων το 1998.

Μετά τις προπονήσεις των 22 ποδοσφαιριστών του Α’ γκρουπ, ακολούθησαν άλλοι 22 του Β’ γκρουπ των μικρότερων … διεθνών ποδοσφαιριστών  στη μέχρι σήμερα ιστορία των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου, ετών κάτω των 15.

Οι νεαροί διεθνείς 22 του Β’ γκρουπ, συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη  (22/8) στις 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο, που έκλεισε η ΕΠΟ για τους μικρούς. Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κ15 φόρεσαν τα γαλανόλευκα, με το εθνόσημο και με το πούλμαν της Εθνικής, κατευθύνθηκαν το απόγευμα στις 18:00, για την πρώτη τους προπόνηση, στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Ακολούθησαν άλλες τρείς προπονήσεις. Δύο την Πέμπτη (23/8)στις 10:00 και 18:30 και η τελευταία σήμερα Παρασκευή (24/8).

Οι εντυπώσεις για τους μικρούς διεθνείς ήταν άριστες και τα έδωσαν όλα για την διάκριση. Πλέον και σύμφωνα με τις δηλώσεις του συντονιστή των μικρών Εθνικών Ομάδων, Λεωνίδα Βόκολου, οι νέες κλήσεις θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο και η τελική 22άδα θα κληθεί τον Δεκέμβριο. Αυτοί οι 22 ποδοσφαιριστές θα συμμετάσχουν τον Απρίλιο του 2013 σε τουρνουά στην Ελλάδα και αφού γίνουν οι τελικές προσθαφαιρέσεις θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά με ομάδες του εξωτερικού το καλοκαίρι.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου στο football-academies.gr για την Εθνική Κ15.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Θεόδωρου Ελευθεριάδη, προπονητή της Εθνικής Κ15, στο football-academies.gr

Φωτορεπορτάζ

Δείτε στιγμές της προπόνησης του Β’ Γκρουπ της Εθνικής Κ15, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του football-academies.gr

Σχόλια