ΠΑΟΚ: Επαγγελματίας ο Τίμος Τσελεπίδης

Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ετών και μίλησε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Μετά από μία γεμάτη σεζόν υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς στην Κ20, αλλά και με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με την οποία συμμετείχε στην τελική φάση του Euro U19, ο φέρελπις αμυντικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν γεμάτη δουλειά και συνεχή βελτίωση.

Ο γεννηθείς στις 2/2/1996, Τίμος Τσελεπίδης, μαζί με τον εκπρόσωπο του βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τον Φρανκ Άρνεσεν , ο οποίος τους παρουσίασε το πλάνο του για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, ενόψει της νέας σεζόν.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο διεθνής αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του:

Τίμο καταρχάς πολλά συγχαρητήρια. Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στην καριέρα σου. Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα;

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ο ΠΑΟΚ μου προσέφερε το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περίμενα πολύ καιρό για αυτό. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν ακόμη σε έμενα. Θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στον Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και συνέβαλλε τα μέγιστα στην εξέλιξη μου αλλά και όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν για να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο«.

Ποιο είναι το πλάνο που υπάρχει για την νέα σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει;

«Στόχος μου είναι μέχρι τον Δεκέμβριο που θα βρίσκομαι με την Κ20, να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο, να δουλέψω σκληρά για να βελτιώσω τις αδυναμίες μου, μέσα και από ατομικές προπονήσεις. Στην συνέχεια οι άνθρωποι της Α Ομάδας θα κρίνουν αν έχω θέση εκεί και αν θα πάρω τις ευκαιρίες μου«.

Ο κόσμος του Δικεφάλου «διψάει» για νέα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας και θέλει να τα βλέπει να αγωνίζονται με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό τον κόσμο τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις;

«Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας να είμαι έτοιμος 100% και να ευχαριστήσω τον λαό του ΠΑΟΚ. Θέλω να παρουσιάσω τον καλύτερο μου εαυτό μπροστά σε αυτό τον κόσμο«.

Σχόλια