Τρείς νέοι επαγγελματίες στον Παναθηναϊκό

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι Πιτσώτης, Παυλάκης και Κωστόπουλος με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολουθούν κι άλλοι το επόμενο διάστημα.

Ο Δημήτρης Πιτσώτης έγινε ο τρίτος 16χρονος που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός της Κ17 (με το Νο4 στην φωτό) μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ και δεσμεύτηκε έως το 2024 με το «τριφύλλι».

Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής γεννηθείς το 2005 που γίνεται επαγγελματίας, μετά τους Λιατίφη, Καλοσκάμη, που αποτελούν στελέχη της Κ19.

Μαζί με τον Πιτσώτη υπέγραψαν και δύο ενήλικες, ο αριστερός μπακ Γιώργος Παυλάκης και ο μέσος Δημήτρης Κωστόπουλος. Αμφότεροι γεννηθέντες τον Φεβρουάριο του 2003, μέλη της γενιάς των «τελευταίων πρωταθλητών» του Παναθηναϊκού.

Ανήκαν στην ομάδα Κ15 που κατέκτησε τον τίτλο της Super League το 2018, είναι δηλαδή γνήσια project των «πράσινων» ακαδημιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τις επόμενες ημέρες σειρά παίρνουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές της Κ19 (κάποιοι του 2003 και κάποιοι του 2004) με το συνολικό αριθμό νέων συμβολαίων να ανέρχεται στα 9-10 και θα ανακοινωθούν συνολικά από την ΠΑΕ όταν υπογραφεί και το τελευταίο.

Πηγή gazzetta.gr Γιώργος Μανταίος

Σχόλια