Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, ο νέος προπονητής της Κ19 του Ιωνικού

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ19 του Ιωνικού. Παραμένει στην Κ17 ο Μιχάλης Γρίμπιλας.

Προ ημερών λύθηκε η συνεργασία της ομάδας της Νίκαιας με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο και στην Κ19 προωθήθηκε (ως υπηρεσιακός) ο Αντώνης Τσιμπάκης. Πλέον ανακοινώθηκε ότι την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ και η Ακαδημία του Ιωνικού, ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στο τμήμα της Κ19.

Ο κ. Γεωργουλόπουλος, έχει σημαντική εμπειρία με παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα ως Τεχνικός διευθυντής υποδομών και ως βοηθός προπονητή, έχει εργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης ως Υπεύθυνος υποδομών και Προπονητής Κ20 – Υπεύθυνος τεχνικού σχεδιασμού και σε αρκετές ομάδες όπως η Πεύκη, η Καλλιθέα, η Ηλιούπολη μεταξύ άλλων, με σημαντικές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ και η Ακαδημία του Ιωνικού καλωσορίζουν τον κ. Γεωργουλόπουλο και του εύχονται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία. Άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γεωργουλόπουλου αναλαμβάνει ο Θανάσης Πατρικίδης.

Επίσης η Ακαδημία του Ιωνικού ενημερώνει πως προπονητής στο τμήμα της Κ17 συνεχίζει ο Μιχάλης Γρίμπιλας που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο.

Τίμησε την φανέλα με το Αστέρι για 12 ολόκληρα χρόνια από το 1986 έως το 1998 ως ποδοσφαιριστής, έχοντας εξαιρετική παρουσία τα χρόνια που η ομάδα μας έλαμπε στα μεγάλα σαλόνια.

Σαν προπονητής, εργάστηκε στον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου τον οποίο ανέβασε στη Δ’ Εθνική, στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον ΑΟ Πειραιά, τον Μαύρο Αετό και τον Ατρόμητο Πειραιά που οδήγησε στην Γ’ Εθνική, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Ελλάς Ποντίων και στην Ακαδημία, βεβαίως, του Ιωνικού.»

Σχόλια