Θέλεις να βελτιώσεις την ατομική σου απόδοση?

Τα Smartfootball Technical Schools παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με στόχο τη μεγιστοποίηση της ατομικής απόδοσης ποδοσφαιριστών 7 ετών και άνω.

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις για τη σεζόν 2020-21 ξεκίνησαν στις εγκαταστάσεις «Campo De Futbol» και «Planet One», σε Ρέντη και Γέρακα  αντίστοιχα. Σεβόμενοι πάντα τα πρωτόκολλα, τα οποία έχουν οριστεί λόγω του κορονοϊού και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, μπαίνουμε πάλι στο γήπεδο και είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος, εντελώς δωρεάν σε μια προπόνηση και να γνωρίσουν τη μεθοδολογία Smartfootball.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή για μία δωρεάν προπόνηση πατώντας ΕΔΩ.

Τα SF Technical Schools στην τέταρτη χρονιά λειτουργίας τους στη χώρα μας ήδη έχουν κερδίσει  την εμπιστοσύνη αρκετών νεαρών αθλητών με υψηλές προσδοκίες.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές και συλλόγους – ακαδημίες ποδοσφαίρου και σκοπός του είναι να συμπληρώνουν οι παίκτες την προπόνηση με την ομάδα τους, πραγματοποιώντας μία προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στη μεθοδολογία Smartfootball!

Το Smartfootball είναι ένα μοναδικό, διαφορετικό και καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα, σχεδιασμένο ώστε να εκπαιδεύσει έξυπνους και δημιουργικούς ποδοσφαιριστές.

Tα SF Technical Schools λειτουργούν με την υποστήριξη και καθοδήγηση των Ισπανών καθηγητών και προπονητών του Smartfootball, οι οποίοι είναι κάτοχοι του ανωτάτου πτυχίου προπονητικής  UEFA PRO, με απώτερο σκοπό την υψηλή ποιότητα προπόνησης καθώς και η πιστή εφαρμογή της μεθοδολογίας.

Επικεφαλής των SF Technical Schools στην Ελλάδα είναι ο Νίκος Τζώτζιος, κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και Smartfootball (επίπεδο 2). Το προπονητικό team αποτελείται από πιστοποιημένους προπονητές UEFA και Smartfootball.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με ανάλυση και αξιολόγηση των παικτών ώστε να εντοπίσουμε τις ανάγκες τους και να σχεδιάσουμε ένα πλάνο προπόνησης με στόχο την ενίσχυση των δυνατών στοιχείων και τη βελτίωση των αδυναμιών του κάθε παίκτη.

Η προπόνηση πραγματοποιείται σε group των 8 ατόμων με 1 προπονητή με σκοπό την εξατομικευμένη προσέγγιση και την αποτελεσματικότητα. Εστιάζουμε στην εκπαίδευση επιθετικών και αμυντικών τακτικών στοιχείων σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε παίκτη και τις απαιτήσεις της θέσης του. Δημιουργούμε ρεαλιστικές καταστάσεις όπου απαιτείται διαρκής λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων σχετικών με το παιχνίδι.

Μετά από βιντεοανάλυση των προπονήσεων πραγματοποιούνται διαδραστικά θεωρητικά μαθήματα με οπτικοακουστικά μέσα με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των στόχων προπόνησης και την ανάπτυξη των τακτικών γνώσεων των παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται και ενημερώνονται σχετικά με την πρόοδο τους λαμβάνοντας ένα ατομικό report ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επίσης, παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες και προώθηση του ποδοσφαιριστή σε διεθνείς συλλόγους.

Οι ποδοσφαιριστές που προπονούνται στα SF Technical Schools έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με προνομιακές τιμές στα διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται από τη World Sports και το Smartfootball τα οποία πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της σεζόν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ισπανία.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι 100% προσαρμόσιμο ανάλογα με τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο του.

Μάθετε ΕΔΩ τα πάντα για τα Smartfootball Technical Schools!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή για μία δωρεάν προπόνηση πατώντας ΕΔΩ και έλα να γνωρίσεις τη μεθοδολογία Smartfootball!

Βασικές Πληροφορίες:

Εγκαταστάσεις:

Smartfootball Technical School “Γέρακας”
Planet One (Κλεισθένους 399, Γέρακας)

Smartfootball Technical School “Ρέντης”
Campo de Futbol (Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη & Άγγελου Σικελιανού, Αγ. Ιωάννης Ρέντης)

Επικοινωνία:

info@worldsports.gr

(+30) 6947273060
Νίκος Τζώτζιος

Σχόλια