18χρονο ταλέντο από τη Βενεζουέλα για τον Παναθηναϊκό

Στη Βενεζουέλα έγραψαν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 19χρονο Γιανχέλ Ερέρα ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά και στόπερ.

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει μαζί και τα σενάρια απ’ όλο τον κόσμο. Ένα απ’ αυτά που προέρχεται από την Βενεζουέλα θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον 19χρονο Γιανχέλ Ερέρα ο οποίος σύμφωνα με το transfermarkt μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, 8άρι, αλλά και στόπερ.

Συγκεκριμένα ένας δημοσιογράφος από τη Βενεζουέλα έγραψε στο twitter του πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον μέσο από τη Βενεζουέλα ο οποίος παίζει στην Ατλέτικο Βενεζουέλα. Και μετά το συγκεκριμένο tweet έγινε αναπαραγωγή και από άλλα μέσα στην Βενεζουέλα.

Ο Ερέρα έχει γεννηθεί στις 7 Ιανουαρίου 1998 και αγωνίζεται για πρώτη φορά ως επαγγελματίας έχοντας όμως καταγράψει ήδη 28 συμμετοχές με τρία γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βενεζουέλα Β και πήρε μεταγραφή στην Monagas SC και εν συνεχεία στις 31/12/2015 πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Βενεζουέλα.

Το συγκεκριμένο σενάριο είναι δύσκολο να ευσταθεί εκτός και αν είναι παίκτης που είναι στην λίστα των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών από την λατινική Αμερική που ψάχνει πάντα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Από sport24.gr

Σχόλια