Στον ΠΑΟΚ ο Παναγιώτου

Μετά τον Αντώνη Γαϊτανίδη πέρυσι, πρωταθλητή Ελλάδος με την Κ-15 του ΠΑΟΚ, άλλος ένας παίκτης του ΑΟ Γιάννινα εντάχθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Παναγιώτου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, μετά από εισήγηση του διευθυντή ακαδημιών του ΠΑΟΚ, κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, ξεκίνησε να προπονείται μέσα στην ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε με την ομάδα του ΠΑΟΚ μετέχοντας σε φιλικά τουρνουά και προετοιμασία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τελικά η μεταγραφή του γεννηθέντα το 2002 ταλαντούχου ποδοσφαιριστή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρουσία του διευθυντή ακαδημιών του ΠΑΟΚ. κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, του τεχνικού διευθυντή του ΑΟ Γιάννινα κ. Βασίλη  Κίτση και της οικογένειας του παιδιού.

Επήλθε η συμφωνία τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη μετακίνηση του (διαμονή, διατροφή, σχολείο, φροντιστήριο).

Μετά την εξέλιξη αυτή σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Γιάννινα, κ. Βασίλης Κίτσης είπε τα εξής: «Εκ μέρους του Συλλόγου είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μετά τη μετακίνηση του Αντώνη Γαϊτανίδη ήρθε και η μετακίνηση του Παναγιώτη Παναγιώτου, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο το δρόμο και για άλλα παιδιά του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε την οικογένεια του παιδιού, που ήταν πάντα δίπλα μας και του ευχόμαστε να παίξει γρήγορα στην πρώτη ομάδα και να φτάσει πολύ ψηλά.

Ευχαριστούμε την ομάδα του ΠΑΟΚ και τη διοίκηση της ΠΑΕ για τη συνεργασία που είχαμε σε όλη αυτή την ευχάριστη διαδικασία και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο που ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα».

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια