Στο Κατάρ η ακαδημία του Παναθηναϊκού – Στην Ολλανδία ο Σαμαράς

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο Κατάρ και συγκεκριμένα την Ντόχα για φιλικά παιχνίδια στη φημισμένη ακαδημία “Aspire”.

Στο Κατάρ και συγκεκριμένα την Ντόχα βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες κλιμάκια της ακαδημίας του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να είναι φιλοξενούμενοι της διάσημης ακαδημίας Aspire με σκοπό να δώσουν φιλικά παιχνίδια με τα κλιμάκια της αραβικής διάσημης ακαδημίας.

Μάλιστα κατά την άφιξη τους οι υπεύθυνοι της ακαδημίας του Κατάρ, υποδέχτηκαν τόσο τα μέλη της αποστολής των πράσινων στην οποία μεταξύ άλλων μετέχουν οι Χέντερ, Κλης, Κυριαζής, Λάππας, Γκαλίνοβιτς και Λαγωνικάκης.

Πρόκειται για μια σπουδαία εμπειρία για όλα τα μέλη της αποστολής και κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που τις επόμενες μέρες θα μένουν μέσα στην ακαδημία Aspire απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις που παρέχονται και στους εσώκλειστους της ακαδημίας.

 

Επέστρεψαν οι Παίδες Κ14 του Παναθηναϊκού – Στην Ολλανδία ο Σαμαράς

Εν τω μεταξύ στην Αθήνα βρίσκονται οι Παίδες Κ14 οι οποίοι βρέθηκαν στην Σουηδία και πήραν μέρος στο τουρνουά με το όνομα του πρώην προέδρου της FIFA Λέναρντ Γιόχανσον.

Οι παίκτες του τριφυλλιού έδωσαν επτά παιχνίδια κόντρα σε αρκετές καλές ομάδες και αποκόμισαν πάρα πολλές εμπειρίες.

Μάλιστα οι Σαμαράς και Μπαρτζώκας δεν επέστρεψαν με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής αλλά πήγαν στην Ολλανδία, πέρασαν από το αθλητικό κέντρο της Χέρενφειν και θα περιμένουν την άφιξη των Νέων, που θα βρίσκονται από την Παρασκευή στη χώρα της τουλίπας για συμμετοχή σε τουρνουά στην Ολλανδία.

Σχόλια