ΠΑΟΚ: Δυνατά τεστ στη Γαλλία για την Κ14

Σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, που διοργανώνεται μεταξύ άλλων, για να δώσει χαμόγελο στον 20χρονο Paul, ο οποίος από τα τρία του χρόνια ζει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, θα συμμετάσχει η πρωταθλήτρια της ΕΠΣΜ Κ14 του ΠΑΟΚ.

Στο τουρνουά Europeen Baisieux στη Λιλ, που διεξάγεται από τις 22 έως τις 25 Μαΐου, ο Paul δεν θα μπορούσε παρά να είναι το κεντρικό πρόσωπο. Η πενταμελής οικογένειά του έχει προσαρμόσει την ζωή της, ώστε ο Paul να μην στερείται τις χαρές που του δίνει το ποδόσφαιρο και ο πατέρας του Dominique, προπονητής πλέον στις ακαδημίες Baisieux, φροντίζει γι’ αυτό.

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει με μεγάλη χαρά στο τουρνουά, ενώ την ηθική της στήριξη δεν θα μπορούσε παρά να δώσει και η πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Χάβρη, τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, την QPR, τη Λυών, τη Μπεσίκτας και τη Λανς. Στον άλλο όμιλο συμμετέχουν οι ΦέγενορντΛιλBaisieuxΒαλενσιέν, Ανόβερο 96Κοπεγχάγη, και Μουσκρόν. Τα ματς έχουν διάρκεια 25 λεπτών.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι:

Μπαταλαμάς Αθανάσιος, Μπαταλαμάς Αναστάσιος, Ταλιχμανίδης Χρήστος,Γεωργιάδης Ζάχος, Παπαβασιλείου Αθανάσιος, Ξυφιλίνος Δημήτρης, Βουτσάς Χρήστος, Βρακάς Γιώργος, Δημητρακούδης Δημήτρης, Τάχατος Στάθης,Παπαδόπουλος Δημήτρης, Προβατίδης Ανέστης, Πουρνάρας Θεόδωρος, Θεοδωρίδης Δημήτρης, Ατματζίδης Σπύρος, Μπούμπας Κωνσταντίνος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξανδρος ΑλεξιάδηςΓιάννηςΑμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Πετρόπουλος και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Γκάγκαλης.

Η ομάδα αναχωρεί από το αεροδρόμιο Μακεδονία το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαΐου.

Σχόλια