Το σεμινάριο της Sportradar για την Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης [PHOTOS]

Το ειδικό σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία Sportradar, για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη, παρακολούθησαν σήμερα Τρίτη (7/3/2017) τα μέλη της ομάδας Νέων Κ19 της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Το σεμινάριο έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ.

 

Τι είναι η Sportradar

Η Sportradar AG είναι μια πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Σανκτ Γκάλεν της Ελβετίας, που συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον αθλητισμό. Η Sportradar παρέχει υπηρεσίες σε εταιρείες στοιχημάτων, εθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και διεθνείς αθλητικές οργανώσεις όπως η ΟΥΕΦΑ και η ΔΟΕ.

Από τον Ιανουάριο του 2016, η εταιρεία διαθέτει 35 γραφεία σε 24 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως στο Τρόντχαϊμ, το Λονδίνο και τη Λιουμπλιάνα. Τα προϊόντα της Sportradar περιλαμβάνουν ζωντανά αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία αθλητικού περιεχομένου.

Μέσω της μάρκας «Betradar», η Sportradar λειτουργεί μια γκάμα εργαλείων για πράκτορες στοιχημάτων (bookmakers), συμπεριλαμβανομένων των στοιχηματικών αποδόσεων αθλητικών αγώνων, με αποτέλεσμα, την παρακολούθηση της αγοράς και των υπηρεσιών συναλλαγών.

Μέσω της θυγατρικής στις ΗΠΑ, «Sportradar US», η Sportradar είναι ο επίσημος πάροχος δεδομένων των αθλητικών ομοσπονδιών NFL, NHL και NASCAR. Στο τέλος του 2015 η Sportradar ανανέωσε τη συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ως επίσημος συνεργάτης υπηρεσίας συλλογής των δεδομένων της.[3]

Από το 2005, η εταιρεία είχε μια συνεργασία με τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την ανίχνευση της απάτης και των στημένων αγώνων. Το σύστημα αναπτύχθηκε αργότερα και ξεκίνησε ως Σύστημα Ανίχνευσης Απάτης (Fraud Detection System).

Εκτός από την ανίχνευση της απάτης, η Sportradar διοργανώνει εργαστήρια ακεραιότητας μαζί με τις ομοσπονδίες όπως η MLS, η Σέριε Α και η Διεθνής Ομοσπονδία Χόκεϊ επί πάγου.

Tα εργαστήρια αυτά διδάσκουν στους συλλόγους και τους παίκτες για το πώς λειτουργεί η αγορά στοιχημάτων, οι διάφορες μορφές των στημένων αγώνων και πώς ανιχνεύεται η χειραγώγηση ενός αγώνα.

Photos

Σχόλια