Ντόμινο αλλαγών στην Ακαδημία του Ολυμπιακού – Τοπολιάτης στην Κ20 και Παπακωστούλης στην Κ15

Ντόμινο αλλαγών, με εσωτερικές μετακινήσεις στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Βούζα

Με εσωτερική μετακίνηση προπονητών κάλυψε ο Ολυμπιακός το κενό που άφησε ο Βασίλης Βούζας, στην ομάδα Κ20, μετά την ανάληψη απ’ αυτόν, της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας των ερυθρολεύκων.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ15 του Ολυμπιακού Νίκος Τοπολιάτης είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλη Βούζα στην Κ20, ενώ στον πάγκο της της Κ15 θα βρεθεί ο Γιώργος Παπακωστούλης, στη θέση του Νίκου Τοπολιάτη.

Ο Νίκος Τοπολιάτης ήταν μέχρι πρότινος τεχνικός της Κ15 και από σήμερα ξεκίνησε να προπονεί την Κ20. Θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της Super League K20 με τον Ατρόμητο το Σάββατο (12:00) στον Ρέντη.

Ο Γιώργος Παπακωστούλης ήταν προπονητής στην Κ16 και στην Κ13 της Ακαδημίας και θ’ αντικαταστήσει τον Νίκο Τοπολιάτη στην Κ15. Ντεμπούτο θα κάνει την Κυριακή (11:00) με την ΑΕΚ στα Βριλήσσια στον αγώνα της 17ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K15.

Αναμένονται να ανακοινωθούν ποιοι προπονητές θα αναλάβουν τα τμήματα που έμειναν πλέον ακέφαλα, μετά την αποχώρηση απ’ αυτά των Γ. Παπακωστούλη και Τ. Πάντου (ανέλαβε βοηθός του Β. Βούζα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Από την διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού γίνεται γνωστό ότι προπονητής στην ομάδα Νέων (Κ20) αναλαμβάνει ο Νίκος Τοπολιάτης και στην ομάδα των Παίδων (Κ15) ο Γιώργος Παπακωστούλης».

Σχόλια