ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ RANCH ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (12-14 Ιουνίου)

H ανακοίνωση της ΕΠΣ Αθηνών  για το καλοκαιρινό τουρνουά:

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας, ότι φέτος, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Α. και σε συνεργασία με τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΟ, θα διοργανωθεί καλοκαιρινό τουρνουά, το χρονικό διάστημα από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/06/2015 μεσημέρι έως ΚΥΡΙΑΚΗ 14/06/2015 βράδυ, μετά την τελετή λήξης, στο αθλητικό κέντρο RANCH στο ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, που κρίθηκε ότι είναι η πιο προσιτή οικονομικά πρόταση και ταυτόχρονα ασφαλής και εύκολα προσβάσιμη και για τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών.

Η τιμή συμμετοχής των ποδοσφαιριστών είναι σχεδόν συμβολική, δεδομένου ότι η Ένωση δεν αποσκοπεί στο κέρδος από την συγκεκριμένη διοργάνωση, παρά μόνο να δώσει την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες υποδομής για ένα τριήμερο μετά την λήξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, κατά την θερινή περίοδο, να συναγωνιστούν σε ένα υγιές και ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου τουρνουά, σε ένα οργανωμένο αθλητικό κέντρο.

Οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι προπονητές, θα έχουν την ευκαιρία να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές, εκτός από το αγωνιστικό μέρος, θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χαρούν τις διακοπές τους, ασχολούμενοι και με άλλες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Μια τέτοια προσπάθεια, διευρύνει τους ορίζοντες των ποδοσφαιριστών και όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Στη διοργάνωση θα μπορούν να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές στις κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, JUNIOR & PROJUNIOR, δηλαδή:

ΠΑΙΔΩΝ                      για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2000 – 2001.

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ                 »               »               »            »          »   »   2002 – 2003.

JUNIOR                        »               »               »             »          »   »   2004 – 2005.

PROJUNIOR                »               »               »             »          »   »   2006 – 2007.

Στα έξοδα συμμετοχής για κάθε ποδοσφαιριστή, περιλαμβάνονται:

α) Διαμονή 2 διανυκτερεύσεις.

β) Διατροφή.

γ) Μεταφορά των ομάδων από την Αθήνα στο Σοφικό και επιστροφή τους.

δ) Έξοδα διαιτητών, γιατρών και γραμματείας αγώνων.

ε) Κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικά κ.λπ.

στ) Συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες του Αθλητικού Κέντρου.

** Για κάθε ομάδα που θα συμμετέχει με 18 ποδοσφαιριστές, θα παρέχεται δωρεάν δύο (2) επιπλέον θέσεις για τον προπονητή και το συνοδό.

Επειδή ο αριθμός των θέσεων που θα κρατηθούν για την Ένωσή μας στο Αθλητικό Κέντρο, θα πρέπει να δηλωθεί εγκαίρως, παρακαλούμε τα σωματεία μας να μας γνωρίσουν το συντομότερο δυνατόν, την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο Τουρνουά, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός (συμφωνία με Αθλητικό Κέντρο, κράτηση θέσεων).

Να σημειώσουμε και παρακαλούμε να ληφθεί υπόψη από όλα τα σωματεία, ότι η Ε.Π.Σ.Α. δεν έχει δώσει, ούτε πρόκειται να δώσει σε καμία ιδιωτική εταιρεία την άδεια να διοργανώσει Τουρνουά και πολύ περισσότερο, δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με οποιονδήποτε άλλο ιδιώτη. Παρακαλούμε γι’ αυτό τα σωματεία, να μας ενημερώνουν αμέσως για όσους τυχόν προσεγγίζουν παράγοντες ομάδων μας, ισχυριζόμενοι ότι ενεργούν κατ’ εξουσιοδότηση της Ε.Π.Σ.Α. και ότι τα Τουρνουά που διοργανώνουν, τελούν υπό την αιγίδα της Ένωσης.

Κατόπιν αυτών, ΔΕΝ επιτρέπεται στα σωματεία μέλη της Ε.Π.Σ.Α., η συμμετοχή σε Τουρνουά που διοργανώνουν ιδιώτες,χωρίς την άδεια της Ένωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΟ στο 6976/569989.

Σχόλια