Εθνική Κ-18: Ελλάδα-Φινλανδία 4-0

Με 4-0 σκορ επικράτησε η Εθνική Κ-18 της αντίστοιχης της Φινλανδίας, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Άργους.

Η ελληνική ομάδα πήρε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 13΄ με τον Μεγαρίτη. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ανέβασε το ρυθμό της  με τους Ανδρούτσο και Μανθάτη να σκοράρουν με δύο λεπτά διαφορά (71΄ & 73΄) και τον Μελισσόπουλο να διαμορφώνει το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Και στα δύο ματς έδειξαν θέληση και αποφασιστικότητα. Ειδικά, όμως, στο δεύτερο αγώνα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και φάνηκαν σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων. Ήταν δύο καλές εμφανίσεις, αλλά δε μένουμε σε αυτές. Χρειάζεται διάρκεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για  να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Γκούμα.

Ελλάδα: Αστράς (46΄ Ζαχαριάδης), Μανθάτης (79΄ Αγγελόπουλος Γ.), Ανδρέου (46΄ Μαυρομάτης),  Μωραΐτης Γ. (85΄ Βαρνάς), Γαλανόπουλος (79΄ Πατράλης), Κάκο (68΄ Μελισσόπουλος), Μεγαρίτης (68΄ Ρεγκάκος), Μωραΐτης Π. (68΄ Αγγελόπουλος Β.), Ανδρούτσος, Γιαταγανάκης (79΄ Τοπαλίδης), Μούχαλης

Σχόλια