“Πυρετός” προετοιμασιών για τη Football About Sports Expo – Χορηγός επικοινωνίας το football-academies.gr

Πλησιάζει η πρώτη και μοναδική έκθεση για το ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό στην Ελλάδα, η οποία θα συγκεντρώσει ΟΛΟΥΣ τους ισχυρότερους εκπροσώπους του κλάδου!

Με μία εντυπωσιακή συμμετοχή εκθετών και αντίστοιχα ζωηρό ενδιαφέρον του κοινού,  συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη Football About Sports Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης κ’ Φιλιάς, σε συνδιοργάνωση με τη Super league Greece και παράλληλα με το Διεθνές Συνέδριο football about.

Η σημαντική  Business 2 Business Έκθεση απευθύνεται σε ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των κατηγοριών (από τη Super League έως τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα) καθώς και σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός και ως ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα της χώρας.

Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στις εργασίες για την επίτευξη ενός τέλειου αποτελέσματος  από την πλευρά των διοργανωτών, η οποίοι δεσμεύονται ότι η Football About Sports Expo θα φανεί αντάξια των προσδοκιών συμμετεχόντων και επισκεπτών και θα καθιερωθεί ως ένα από σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα στη χώρα μας!

Η εξαιρετική δυναμική της Football About Sports expo έχει ήδη γίνει αντιληπτή καθώς πρόκειται να την επισκεφτεί το σύνολο των ελληνικών ομάδων (επαγγελματικών και ερασιτεχνικών), καθώς επίσης και όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον κλάδο του Αθλητισμού.

Η Football About Sports Expo υπόσχεται για όλους τους συμμετέχοντες σ’ αυτήν, λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών τους και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με τελικό στόχο την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Το νέο φιλόδοξο αυτό εκθεσιακό εγχείρημα, πρόκειται να είναι το νέο best thing στον χώρο των εκθέσεων στη χώρα μας και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα εξελιχθεί σε θεσμό ο οποίος μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην εκτίναξη του ποδοσφαιρικού κλάδου και όλων των συναφών υπηρεσιών!

Football About Expo, λοιπόν, τον ερχόμενο Μάρτιο. Εκεί που ο Βασιλιάς των Σπορ πρόκειται να χτίσει το νέο του επιχειρηματικό…βασίλειο! Μην το χάσετε!

20–22 Μαρτίου 2014 – Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Πέμπτη 20/3                      10:00-21:00

Παρασκευή 21/3             10:00-21:00

Σάββατο 22/3                    10:00-21:00

Χορηγός επικοινωνίας: www.football-academies.gr

Σχόλια