Προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, ο Κώστας Φραντζέσκος

Ο επί μία 12ετία τεχνικός σε Κ17 και Κ19 της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, που πριν λίγες μέρες αποχώρησε από τους «πράσινους», τα βρήκε σε όλα με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Λόγω των λίγων ωρών που βρίσκεται ο Φραντζέσκος στην Λάρισα, το πιθανότερο είναι ο Τσακμακίδης ως υπηρεσιακός, να βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας της Θεσσαλίας, για την προσεχή αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας την Κυριακή (07/02).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλωνας Λάρισας:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μετά από λεπτομερή έρευνα και αφού εξέτασε αρκετές περιπτώσεις γνωστών προπονητών, κατέληξε, βάση των όσων επιθυμούσε για την όσο καλύτερη επιλογή της, σε έναν αρκετά γνωστό και ανερχόμενο τεχνικό του Ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου.

Ο άνθρωπος με το ήθος και το κύρος, που άπαντες συμφωνούν, αυτός που ανέδειξε όλους τους νέους παίκτες που παίζουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο επί 12 χρόνια τεχνικός των Κ-17 και Κ-19 του αθηναϊκού συλλόγου και πασίγνωστος πρώην διεθνής άσος, ο κ. Κώστας Φραντζέσκος είναι πλέον ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας.

Ο κ. Φραντζέσκος βρέθηκε στην Λάρισα, στα γραφεία του Απόλλωνα στο κέντρο της πόλης και αφού συζήτησε τα τυπικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας.

Τον κ. Φραντζέσκο παρουσίασε ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου.

Coach καλή επιτυχία στο έργο σου και όλοι θα είμαστε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς για το καλύτερο του Απόλλωνα μας!»

Σχόλια