Νέα δεδομένα στην Ακαδημία της ΑΕΚ – Οι σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ολα τα τελευταία δεδομένα για την Ακαδημία της ΑΕΚ και οι σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη

Η Ακαδημία της ΑΕΚ είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει στην Ενωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο ίδιος είχε εκφράσει την θέληση να επιστρέψει στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος είχε αφήσει την θέση αυτή για να βοηθήσει την πρώτη ομάδα στην μετά-Καρντόσο εποχή. Και τελικά δεν επέστρεψε ποτέ στο πόστο του.

Η ΑΕΚ προχώρησε με τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Τσάνα αν και από αρχές του 2020, όλα στην Ακαδημία υπολειτουργούν λόγω κορωνοϊού και εδώ και μήνες τα τμήματα είναι τελείως ανενεργά.

Τελικά νεότερη ενημέρωση από τους «κιτρινόμαυρους» αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα προχωρήσει τελικά στην επιστροφή του Νίκου Κωστένογλου, δίχως να εξηγείται ακόμη αυτή η απόφαση για την αλλαγή στάσης του.

Μένει να φανεί τώρα αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πάει σε νέο μοντέλο λειτουργίας της Ακαδημίας «πατώντας» σε ευρωπαϊκά πρότυπα (πιθανόν και με την συμβολή του Παναγιώτη Κονέ σε αυτό) ή θα παραμείνει στο υπάρχον, με τον Κώστα Τσάνα στη διοίκηση των Υποδομών και τα πρόσωπα που υπάρχουν τώρα.

Σε κάθε περίπτωση από το καλοκαίρι η Ακαδημία της ΑΕΚ καλείται να λειτουργήσει ξανά πάνω σε μία νέα βάση και να προωθεί ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, όπως έγινε το τελευταίο διάστημα με τους Μαχαίρα, Μιτάι και Κοσίδη, ενώ ακολουθούν και άλλα παιδιά από τις «κιτρινόμαυρες» Υποδομές. Παιδιά που έχουν ξεχωρίσει στην Ενωση και θεωρούν ότι μπορούν να αξιοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

Πηγή sportime.gr-Τάσος Καπετανάκος

Σχόλια