Προπονητής της ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ στα δοκιμαστικά της FDE

Σεβόμενη την εμπιστοσύνη των γονιών αλλά και των παιδιών που συμμετέχουν στα δοκιμαστικά της, η FDE εμμένει σε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η FDE, ξεκίνησε να ανατρέψει τον τρόπο που διδάσκεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και φαίνεται πως τα καταφέρνει!

Μετά την ΧΕΤΑΦΕ, την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και άλλες ομάδες που έστειλαν προπονητές στα δοκιμαστικά της, η FDE συνεργάζεται στα νέα της δοκιμαστικά με τον Δαυίδ Χερέρα Κολάδο, προπονητή της ΡΕΑΛ ΜΑΔΡIΤΗΣ, με σημαντικό βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες ομάδες. Ο Κολάδο είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, φυσιοθεραπευτής και προπονητής ποδοσφαίρου. Έχει θητεύσει στη ΧΕΤΑΦΕ, στην ΑΤΛΕΤΙΚΟ και τώρα εργάζεται στη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡIΤΗΣ.

Στις 10, 11 και 12 Απριλίου ο Κολάδο μαζί με άλλους κορυφαίους Ισπανούς προπονητές θα είναι στη διάθεση των παιδιών αλλά και των γονιών, που αναζητούν μια νέα ματιά στο ποδόσφαιρο.

Η FDE σε συνεργασία με την Ισπανική AFA, διοργανώνει δοκιμαστικά που έχουν σαν στόχο να προάγουν τον άνθρωπο μέσα από τον αθλητισμό, υποστηρίζοντας τη συνολική ανάπτυξη της προσωπικότητας του αθλητή μέσα από εξειδικευμένες προπονήσεις, με βάση το ισπανικό μοντέλο ποδοσφαίρου.

Σημαντική στιγμή για την εταιρεία είναι η συνεργασία της με την ακαδημία Βορείων Προαστείων COSMOS, στα γήπεδα της οποίας θα πραγματοποιηθεί και το trial. Η ακαδημία COSMOS υποστηρίζει την φιλοσοφία της FDE και συμμερίζεται την αγωνία για ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Τα δοκιμαστικά αφορούν παιδιά ηλικίας 8-19 ετών, που αγαπούν το άθλημα και στοχεύουν στο επόμενο βήμα: τα ταξίδια στην Μαδρίτη το καλοκαίρι, εμπειρία μοναδική και αξέχαστη για όσους την έχουν ζήσει.

Από τα δοκιμαστικά του Δεκεμβρίου έχουν ήδη επιλεγεί παίκτες από τους Ισπανούς προπονητές, για να ταξιδέψουν στην Ισπανία, ενώ μετά το δοκιμαστικό του Απριλίου θα ολοκληρωθεί το γκρουπ των νεαρών αθλητών.

Οι θέσεις για τα δοκιμαστικά της FDE είναι συγκεκριμένες. Το κόστος είναι 160 € και για όσους έχουν συμμετάσχει ξανά 130 €.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το site FDE.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 6195542 ή 6932 272418.

Διαβάστε επίσης

Νέα δοκιμαστικά από την FDE! Οι Ισπανοί ξανάρχονται…

 

Σχόλια