ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Καμία πρόθεση διάλυσης ομάδων της Ακαδημίας»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει τα σενάρια περί διάλυσης της ακαδημίας του συλλόγου εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από το βράδυ της Δευτέρας κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν στο «τριφύλλι» να έχει ληφθεί η απόφαση να καταργηθούν τμήματα των υποδομών του συλλόγου στις πιο μικρές ηλικίες.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διαψεύσει τα παραπάνω δημοσιεύματα με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν έστω και σποραδικά δημοσιεύματα για το μέλλον της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά τα γραφόμενα για διάλυση ομάδων και απαξίωση του φυτωρίου του συλλόγου.

Είναι απορίας άξιο πώς μπορούν να προκύπτουν τέτοια αναληθή δημοσιεύματα όταν εδώ και ημέρες επισήμως έχουν ανακοινωθεί δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών σε ηλικίες που σύμφωνα με τους «εφευρέτες» θα καταργούσαμε ομάδες.

Ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας τοποθετήθηκε σχετικά:

«Ουδέποτε τέθηκε θέμα διάλυσης ή αποδυνάμωσης ομάδων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως όλοι μας αναλογιζόμενοι τις οικονομικές ιδιαιτερότητες της εποχής, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τη λειτουργία του φυτωρίου του συλλόγου. Σταθερά στην πορεία των χρόνων ο Παναθηναϊκός υπήρξε πρωτοπόρος στη λειτουργία της ακαδημίας του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το πλάνο που χαράξαμε για την ακαδημία του Παναθηναϊκού προχωράει δίχως αλλαγές και φυσικά χωρίς καμία πρόθεση διάλυσης ομάδων».

 

Σχόλια