Προπονητής στην Ακαδημία NESTORAS F.C. ο Γεωργιάδης

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου NESTORAS F.C. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και νυν Προπονητή Λάμπρο Γεωργιάδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τόσο η πολυετής και πετυχημένη καριέρα του πρώην Διεθνή Ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ., όσο και η μακρόχρονη και γεμάτη εμπειρία προπονητική του ενασχόληση με τις Ακαδημίες, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα ώστε να αναλάβει τα εξής τμήματα της Ακαδημίας μας, Κ-16 ( Παιδικό ) 2003 – 2004 και Κ-18 ( Εφηβικό ) 2001 – 2002.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Βιογραφικό του Λάμπρου Γεωργιάδη

Ο Λάμπρος Γεωργιάδης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία από την ομάδα του χωριού του, την Νέα Σαμψούντα Πρεβέζης κι ακολούθως αγωνίστηκε σε Πρέβεζα, Άρτα, Α.Ε.Κ. και Καλαμάτα καθώς και στην Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Στην πολυετή του καριέρα δεν αποβλήθηκε ποτέ! Είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο και κατέχει από την Γ.Γ.Α. ειδική άδεια άσκησης επαγγέλματος Προπονητού Α’ κατηγορίας.

Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε Γυμνάσιο των Αθηνών και συνδυάζοντας την εμπειρία του, την κατάρτιση του και την αγάπη του για τα παιδιά, στοχεύει στην καταξίωση τους στον χώρο του ποδοσφαίρου”.

Σχόλια