Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο, ο Άγγελος Πινιώτης!

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, υπέγραψε ο αρχηγός της ομάδας Κ20 του Πανιώνιου Άγγελος Πινιώτης και ανακοινώθηκε από την κυανέρυθρη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον αρχηγό της ομάδας Κ20, Άγγελο Πινιώτη.

Ο διεθνής παίκτης, υπέγραψε συμβόλαιο το συμβόλαιό του, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστου Δάρα, το οποίο και είναι διάρκειας 3 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλησε να επιβραβεύσει τον Αγγελο Πινιώτη, για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο, καθώς και για το ήθος που έχει επιδείξει, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην δεύτερη ομάδα.

Παράλληλα επιβραβεύεται και το θάρρος που επέδειξε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την επιτυχημένη -βαριά- επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου κατά την περσινή περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστος Δάρας, μετά την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου, ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή καλή σταδιοδρομία και παράλληλα τόνισε:

“Πάγια τακτική της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι η ανάδειξη παικτών από τα σπλάχνα της. Έτσι και τώρα, με την υπογραφή συμβολαίου με τον Αγγελο Πινιώτη, συνεχίζουμε αυτή τη μακρά παράδοση του συλλόγου μας. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα δίνει πάντοτε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και θα προσφέρει ποδοσφαιριστές που θα στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας“.

 

Παναγιώτης Μπαμπάτσικος, για το Football-Academies.gr

Σχόλια