Ο Νάτσος μεγαλώνει δίπλα τους και ωριμάζει!

To ότι ο Ατρόμητος έχει σπουδαία ταλέντα στις ακαδημίες του, όλοι το γνωρίζουμε και πιστεύουμε σε αυτούς, την νέα γενιά του Ατρόμητου!

Αυτό που πρέπει να εμπεδώσουμε είναι ότι οι νέοι που βρίσκονται στις ακαδημίες του Ατρόμητου προσέχονται και υπολογίζονται όσο σε καμία σχεδόν άλλη ομάδα και το ότι ήδη υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, μόνο ενθαρρυντικό μήνυμα είναι για τους μικρούς!

Το να προπονείσαι με τους μεγάλους παίκτες της ομάδας ,όπως ο Μπρίτο η ο Φυτανίδης είναι τεράστια εμπειρία για τους μικρούς πόσο μάλλον να υπολογίζεσαι και να είσαι στην αποστολή για τους αγώνες της πρώτης ομάδας!

Αυτό αυτόματα δείχνει την μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, τις ευκαιρίες και κυρίως τα εφόδια για να φτάσουν εκεί που αξίζουν!

Να είστε σίγουροι πως ο Ατρόμητος δείχνει την απαραίτητη προσοχή εκεί που πρέπει και οι ευκαιρίες δίνονται στα νέα παιδιά αυτής της οικογένειας, μιας οικογένειας που έχει τα κατάλληλα άτομα να συλλέγουν και να φέρνουν ότι καλύτερο στον Ατρόμητο!

Ο Τόλης Αποστόλου γνωρίζει καλύτερα τα της υπόθεσης ταλέντων και είναι αυτός που έχει προσέξει και έχει φέρει πολλούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είναι στο αστέρι!

O Νάτσος, ένας παίκτης τρεχαντήρι και απόλυτα προσγειωμένος για την ηλικία του, δείχνει θέληση και πάθος για να φτάσει τον στόχο του, μια μέρα να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα!

Έχει απίστευτη υπομονή και έχει ξεχωρίσει για το σπουδαίο ταλέντο του!

Σίγουρα το να προπονείται με τους μεγάλους του δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και ο ίδιος προσπαθεί καθημερινά για να είναι εκεί που είναι!

Μην ξεχνάμε και τον Λημνιό που έχει κάνει ντεμπούτο με τον Ατρόμητο…και έχει ξεχωρίσει ήδη στα μάτια όλων στο στρατόπεδο του Ατρόμητου, αλλά και άλλων συλλόγων που τον έχουν προσέξει!

Είμαστε σίγουροι πως και ο Σπύρος μια μέρα θα τα καταφέρει και θα πραγματοποιήσει το όνειρο του όπως και οι υπόλοιπο νέοι που βρίσκονται στον Ατρόμητο!

Πηγή:peristerisports.gr

Σχόλια