Πέταξε για να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ, ο Γιάννης Λάτσι

Δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο δανεισμός του Γιάννη Λάτσι στον ΑΠΟΕΛ, μιας κι ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξε σήμερα για την Κύπρο ώστε να τελειώσει το θέμα.

Στην τελική ευθεία μπήκε ο δανεισμός του Γιάννη Λάτσι στον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 20χρονος μέσος πέταξε σήμερα για Κύπρο, ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον «Θρύλο».

Το ενδιαφέρον του κυπριακού συλλόγου για τον άσο του Ολυμπιακού είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες, αλλά το θέμα είχε μείνει λίγο πίσω λόγω του ταξιδιού του Γιάννη Βρέντζου στο Μεξικό, για το θέμα του Πουλίδο.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση του ετήσιου δανεισμού του ταλαντούχου άσου στους πρωταθλητές Κύπρου.

Επιβεβαίωση από ΑΠΟΕΛ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας για την περίπτωση του νεαρού άσου του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ. H σχετική τοποθέτησή του στον SuperΣΠΟΡ FM:

“Είναι μια περίπτωση που προχωρεί και είναι στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Θα είναι διαθέσιμος να έρθει στην Κύπρο από σήμερα, δεν σημαίνει όμως ότι σήμερα θα υπογραφούν και συμβόλαια”.

Σχόλια