«Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, 19χρονο ταλέντο της Ιντερ» [VIDEO]

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, φέρεται να βρίσκεται 19χρονο ταλέντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την ιταλική Ίντερ.

Ο λόγος για τον Ρέι Μανάι, που όπως λέγεται, έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, μιας και είχε ακουστεί τον Δεκέμβριο, αλλά και πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Ρέι Μανάι, ύψους 1.82, είναι γεννημένος στις 24/02/1997 και πέρσι, είχε 6 συμμετοχές σε Serie A και Coppa Italia με τη φανέλα των “Νερατζούρι”, ενώ έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Ιταλία, αφού από 11 ετών εγγράφηκε στις ακαδημίες της Πιατσέντζα. Ο Αλβανός επιθετικός φέρεται ότι είναι στην Αθήνα προκειμένου να «ντυθεί στα πράσινα», υπό την μορφή δανεισμού από την Ίντερ, στην οποία ανήκει.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο λογαριασμός «Albania Team» που βρίσκεται στο twitter, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι, εάν προχωρήσει η μεταγραφή του, θα γίνει υπό την μορφή δανεισμού. Ειδικότερα η ανάρτηση αναφέρει: «Ο Ρέι Μανάι είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα».

Από τον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Ρέι Μανάι είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό του και σύμφωνα με πληροφορίες, απλά έχει προταθεί και δεν απασχολεί τους πράσινους.

Δείτε τον Αλβανό επιθετικό της Ιντερ, να σκοράρει κόντρα στη Γιουβέντους

{youtube}xk2l8JpUraM{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=xk2l8JpUraM

Σχόλια