Αναβαθμίζει το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος

Αλλάζει το «Γ. Καλαφάτης». Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναβαθμίσει και θα επεκτείνει τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/10 στο «Γ. Καλαφάτης» μετά από αρκετές εβδομάδες, αφού οι πολύ σοβαρές επαγγελματικές του υποχρεώσεις (κυρίως με τον ΣΚΑΪ) δεν του επέτρεψαν να δίνει συχνά το «παρών» στις προπονήσεις της ομάδας, όπως έκανε την περσινή σεζόν. Η επίσκεψή του στο Κορωπί δεν ήταν μόνο… «εθιμοτυπική», αλλά αφορούσε την έναρξη ενός πολύ σημαντικού πρότζεκτ για την ανδρική ομάδα και την Ακαδημία.

Η προεδρική παρουσία στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, είχε να κάνει κυρίως με το… ίδιο το προπονητήριο. Κι αυτό, διότι ο «Mr. ΣΚΑΪ», ήθελε να τσεκάρει εκ του σύνεγγυς τους χώρους όπου θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες τα έργα επέκτασης του προπονητικού κέντρου «Γ. Καλαφάτης».

Το θέμα το χειρίζεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, σε συνεργασία με στελέχη της «πράσινης» ΠΑΕ, με το πλάνο να περιλαμβάνει την άμεση δημιουργία δύο νέων ποδοσφαιρικών γηπέδων, για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας, αλλά και μια σειρά από νέες εγκαταστάσεις και προσθήκες, που θα βελτιώσουν τη λειτουργία του αθλητικού κέντρου του Παναθηναϊκού, εκσυγχρονίζοντάς το σε τομείς που είχε ελλείψεις.

Για παράδειγμα στο πρότζεκτ επέκτασης του «Γ. Καλαφάτης» περιλαμβάνεται σταδιακά η δημιουργία και νέων ξενώνων για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και των παιδιών του «πράσινου» φυτωρίου, που προέρχονται απ’ την επαρχία και μένουν μόνιμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και γι’ αυτό το λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να δει αναλυτικά τις εργασίες που θα γίνουν, αλλά και το χρονοδιάγραμμα της συνολικής αναμόρφωσης του προπονητηρίου του Παναθηναϊκού.

Σχόλια