Φιλική νίκη η Κ16 του Ολυμπιακού, επί του Θησέα Αγριάς

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της στη σεζόν 2016-17 η ομάδα Κ16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στα Χάνια του Πηλίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι παίκτες του Τάσου Θέου επικράτησαν σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στα Χάνια του Πηλίου με 1-0 της ανδρικής ομάδας του Θησέα Αγριάς Βόλου παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Τασιάς με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσικού, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

«Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Ήταν το πρώτο της χρονιάς και παίξαμε με μια δυνατή ομάδα κάτι που θέλαμε. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Τα παιδιά αυτά πρέπει να δουλέψουν και φέτος σκληρά για να είναι έτοιμα για το επόμενο τους βήμα που είναι η Κ-17», σημείωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Δεγαϊτας, Τασιάς, Ζιμπίδης, Κωνσταντινίδης, Ράμα, Γλυνός, Μούγιος, Τσέργας, Κοτσιανούλης, Γεωργαντής. Στη συνέχεια έπαιξαν και οι: Πολύδωρας, Τσακίρης, Βοϊδονικόλας, Κουλουριώτης, Μικρός, Καλλιμούκος, Χρυσικός, Μπουλάρι. ​

Σχόλια