ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Όταν οι Σχολές συναντούν την Ακαδημία!

Φιλικά με 21 Σχολές έχουν δώσει τη σεζόν 2015-16 οι ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ρεκόρ… φιλικών αγώνων των Σχολών του Ολυμπιακού με τα Τμήματα της Ακαδημίας έχει σημειωθεί την αγωνιστική περίοδο 2015-16 η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί!

Οι Σχολές και η Ακαδημία είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού και βαδίζουν τα τελευταία χρόνια μαζί για να “φτιάξουν” ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τον σύλλογο.

Τα μέλη του Δικτύου Σχολών δουλεύουν καθημερινά με τον προπονητικό προγραμματισμό της Ακαδημίας ενώ και η Ακαδημία αξιολογεί συνεχώς και εντάσει στα Τμήματα της παιδιά από το Δίκτυο Σχολών.

Τα δυο μέλη της οικογένειας έρχονται ακόμη πιο… κοντά μέσα από φιλικά παιχνίδια που διεξάγονται σ’ όλη την Ελλάδα. Την περίοδο που διανύουμε ομάδες από 21 Σχολές του Δικτύου έδωσαν φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία και απέδειξαν πως είναι σε υψηλό επίπεδο.

Από τις Σχολές της Αττικής αγώνες κυρίως με τα πιο μικρά ηλικιακά γκρουπ (Κ-9 έως Κ-13) της Ακαδημίας  έχουν δώσει ο Ταύρος, η Βάρη, το Αιγάλεω, η Πετρούπολη, ο Άλιμος, η Ένωση Ρέντη, η Ελευσίνα και ο Ασπρόπυργος και φυσικά οι Κεντρικές Σχολές Ρέντη, Βοτσαλάκια και Καραϊσκάκη. Η Σχολή στο Κορωπί έχει δώσει φιλικό παιχνίδι με την Κ-20 της Ακαδημίας.

Η Σχολή Σικάγο κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης της στην Ελλάδα έδωσε φιλικά παιχνίδια με την Κ-16 και την Κ-17 της Ακαδημίας ενώ αγώνες έχουν παίξει και οι Σχολές από τηνΧαλκίδα, το Κιάτο (επίσκεψη της Κ-15 στην πόλη της Κορινθίας), από το Λέχαιο και από το Ξυλόκαστρο. Οι δυο τελευταίες Σχολές επισκέφτηκαν το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη!

Στον Πειραιά για φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία έχουν ταξιδέψει οι Σχολές της Θεσσαλονίκης, του Ρεθύμνου και φυσικά της Κύπρου! Προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για τις αρχές Ιουνίου με την Ακαδημία έχει και η Σχολή Λαμίας.

Πηγή: olympiacos.org

Σχόλια