Τουρνουά Ακαδημιών του Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, με τη συμμετοχή των Special Olympics

Για πέντε ημέρες, από τη Δευτέρα 30 Μαϊου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, το ποδόσφαιρο γιορτάζει στο Δημοτικό Γήπεδο της Άνω Ηλιούπολης στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ διοργανώνει τουρνουά  με τη συμμετοχή 26 Ακαδημιών (Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ) μεταξύ των οποίων και οι Special Olympics και την υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά

Έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης , ο Εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Δημήτρης Λαλές και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά.

Στο τουρνουά  θα συμμετέχουν οι σύλλογοι:

SPECIAL OLYMPICS, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, Α.Μ.Σ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ, ΑΡΗΣ, Α.Σ. ΕΡΜΗΣ, Α.Σ. ΜΥΓΔΟΝΑΣ 2007, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, ΒΑΟ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΣΠΕΡΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ, ΛΥΚΟΙ F.C., MΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ F.C., ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ,ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΑΟΚ, ΠΡΩΤΕΑΣ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 19.30, θα διεξαχθεί ο Αγώνας Τιμής

SPECIAL OLYMPICS – ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ο Πρόεδρος Ηλίας Παπαδόπουλος θα τιμήσει τους αθλητές και τους εκπροσώπους της Διοίκησης των SPECIAL OLYMPICS HELLAS, που αποστολή τους είναι να προσφέρουν δυνατότητες προπόνησης και συμμετοχής σε αγώνες, σε παιδιά και νέους με διανοητική αναπηρία.

Ταυτόχρονα τους δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά σε ένα περιβάλλον σεβασμού και αποδοχής και με τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός. Χορηγός Επικοινωνίας είναι το avatonpress.gr.

Πληροφορίες:

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Παπαγεωργίου Κυριάκος

Tηλ.: 6977 327481

Σχόλια