ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πρεμιέρα στη Σχολή στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ και με γυναικείο τμήμα!

Η Σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο δημιούργησε γυναικείο τμήμα και οι προπονήσεις για τα κοριτσάκια άνω των 5 ετών θα είναι δωρεάν για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η σεζόν για τη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο Κρήτης. Η ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης είναι πολύ μεγάλη αφού όλοι θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους την ποδοσφαιρική μόρφωση και παιδεία του Ολυμπιακού. Οι Σχολές του Ολυμπιακού σ’ όλη την Ελλάδα και στις ΗΠΑ “δουλεύουν” με αυστηρές οδηγίες και πρόγραμμα από την Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έτσι τα παιδιά προπονούνται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η Διεύθυνση της Σχολής αποφάσισε από φέτος να συστήσει και τμήμα μόνο για κορίτσια τα οποία έχουν συμπληρώσει το 5ο έτος της ηλικίας τους (και άνω) αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην τοπική κοινωνία. Η Σχολή μας ανακοίνωσε πως για τον μήνα Σεπτέμβριο οι προπονήσεις για τα κοριτσάκια που θ’ ανταποκριθούν στο κάλεσμα θα είναι δωρεάν!

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιάννης Σχοιναράκης μαζί με το νέο του συνεργάτη κ. Βαγγέλη Παπαγγελή ήρθαν σε συμφωνία με την διπλωματούχο και καταξιωμένη προπονήτρια γυναικείου ποδοσφαίρου κα Μαρία Κουνάλη, η οποία θα “τρέξει” το τμήμα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κάντια Μάρις και στα τηλέφωνα 2811 112572  &  6936 651165 (Γιάννης Σχοιναράκης).

Σχόλια