Τρία νέα επαγγελματικά συμβόλαια στην Κ20 του Ολυμπιακού – To who is who

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι τερματοφύλακες Ιάσονας Γαβαλάς, Δημήτρης Σκαφίδας και Χρήστος Καράδαης.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων. Τον 98άρη Ιάσονα Γαβαλά και τους 99άρηδες Δημήτρη Σκαφίδα και Χρήστο Καράδαη.

 

To who is who


Δημήτρης Σκαφίδας

Γεννήθηκε στις  5.8.1999

Ξεκίνησε από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Στην Ακαδημία είναι από το 2012. Είναι η πρώτη του χρονιά στην ομάδα Νέων.

Το 2014 με την ομάδα κ-15 του Ολυμπιακού κατέκτησε το 1o Πρωτάθλημα Super League K-15 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όταν ήταν στο σχολείο έπαιζε και αμυντικό χαφ. Πρότυπο του είναι ο Τερ Στέγκεν.

Φέτος έχει μια επίσημη συμμετοχή στην ομάδα Νέων στο Πρωτάθλημα Super League Κ-20, στον αγώνα με την Κέρκυρα (3-0). Ακολουθεί καθημερινά το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.


Ιάσονας Γαβαλάς

Γεννήθηκε στις 28.1.1998.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ερασιτέχνη Πανιώνιο και από το 2012 είναι μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Έχει κερδίσει δυο Πρωταθλήματα Super League.

Το 2015 με την Κ-17 και το 2016 με την Κ-20.

Την περίοδο 2015-16 έπαιξε στο UEFA Youth League.

Πρότυπο του είναι ο Ίκερ Κασίγιας.


Χρήστος Καράδαης

Γεννήθηκε στις 26.1.1999

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Μοναστηράκι Δράμας.

Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι από το 2014 και από φέτος είναι μέλος της ομάδας Νέων.

Μένει μόνιμα στους ξενώνες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Πρότυπο του είναι ο αδελφός του Τάσος Καράδαης ο οποίος έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στον Άρη Θεσσαλονίκης και τώρα παίζει στη Δόξα Δράμας.


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου μετά από την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους νέους μας που γίνονται επαγγελματίες. Είναι χαρά να τους κάνεις επαγγελματίες γιατί δικαιώνεις τις προσπάθειες τους και μαζί με αυτούς όλους όσους έχουν δουλέψει κοντά τους. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλή ποιότητα ποδοσφαιριστών και αυτό σημαίνει ότι κι άλλοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν κάνοντας συμβόλαια. Θέλουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα και το κάνουμε σιγά σιγά αυτό όπως έχουμε πει. Θέλω να ευχηθώ και στους τρείς τερματοφύλακες καλή επιτυχία και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα”.

Μετά από την υπογραφή των επαγγελματικών συμβολαίων οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ

Ιάσονας  Γαβαλάς (γεν. 1998): «Είναι μεγάλη τιμή και βάρος να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να βάλω το κεφάλι κάτω και δουλέψω σκληρά ώστε να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν τους οποίους και ευχαριστώ».

Δημήτρης Σκαφίδας (γεν. 1999): «Είναι τεράστια τιμή για μένα να υπογράφω επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παύλου, τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό  μου. Θέλω να τους δικαιώσω αλλά και να βελτιωθώ και να φτάσω σε υψηλό επίπεδο».

Χρήστος Καράδαης (γεν. 1999): «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές της Ακαδημίας οι οποίοι από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ στο Ρέντη με βοήθησαν να δουλέψω και να βελτιωθώ. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι επαγγελματίας στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Με δουλειά θέλω να φτάσω ψηλά όχι για να μην απαγοητεύσω αυτούς που με τίμησαν με την επιλογή τους αλλά για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα».

Σχόλια