ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Λίγες μέρες απέμειναν, όπου οι προπονητές της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και της ΧΕΤΑΦΕ θα βρίσκονται στη χώρα μας, για να εκπαιδεύσουν με το δικό τους τρόπο τους νεαρούς αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή!

Η FDE σε συνεργασία με την ισπανική AFA, διοργανώνουν στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη, δοκιμαστικά ποδοσφαίρου για παιδιά 8-18 ετών.

Ήδη έχουν συμπληρωθεί τα γκρουπ του 2001, 2006, 2007, 2008 και 2009, ενώ λίγες θέσεις απομένουν για τα υπόλοιπα ηλικιακά γκρουπ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ιδιαίτερα ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι γονείς και παιδιά κατανοούν την ανάγκη για προπονήσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών στη χώρα μας, δείχνοντας έτσι μεγάλο ενδιαφέρον γι αυτή την προσπάθεια.

H FDE που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου τον Οκτώβριο του 2015, διοργάνωσε τη χρονιά που μας πέρασε trials με σκοπό την ποιοτική εκπαίδευση των φιλόδοξων νεαρών αθλητών.

Από τα δοκιμαστικά που έγιναν το Δεκέμβριο και το Μαϊο του 2015, επελέγησαν παίκτες που ταξίδεψαν στη Μαδρίτη, για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν εκ νέου από μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου.

Στα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του 2016, τα παιδιά έδωσαν φιλικούς αγώνες με ισπανικές ομάδες, με την παρουσία scouters. Ορισμένοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα επισκέπτονται την Ισπανία για το επόμενο διάστημα, με σκοπό την παρακολούθηση της εξέλιξής τους από καταξιωμένους προπονητές, ισπανικών ομάδων.

Έχοντας σαν προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για τους συμμετέχοντες,  οι υπεύθυνοι της FDE, βρίσκονται σε διαρκή Skype meetings με τους προπονητές της ΑΤΛΕΤΙΚΟ και της ΧΕΤΑΦΕ.

Το κόστος  συμμετοχής στα δοκιμαστικά, ανέρχεται στα 160 ευρώ και για τα παιδιά που έχουν λάβει μέρος σε παλιότερες αξιολογήσεις στα 130 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το site FDE.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 6195542 και 6932 272418.

Σχόλια