Ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο για τους προπονητές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού

Επιμορφωτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, την Παρασκευή (06/09), με εισηγητή τον ο Άλφ Γκαλούστιαν, ο οποίος είναι συνιδρυτής της μεθόδου Coerver® Coaching και στενός φίλος του Στηβ Ρούτερ, που από φέτος είναι στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας των πρασίνων.

Η Coerver® Coaching θεωρείται η Νο 1 μέθοδος διδασκαλίας τεχνικής και δεξιοτήτων ποδοσφαίρου στον κόσμο. Το σεμινάριο έγινε με την ευκαιρία της άφιξης του κ. Γκαλούστιαν στην Ελλάδα, για το 1ο Coerver® Coaching Athens Youth Diploma και στα πλαίσια της στενής συνεργασίας που διατηρεί με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, η Coerver® Coaching Greece, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τους Λεωνίδα Κουβαρά και Παναγιώτη Σαινίδη.

Το σεμινάριο είχε θέμα: «Ιδέες – προτάσεις της Coerver® Coaching για την δημιουργία παιχτών υψηλού επιπέδου».

Ήταν ένα σεμινάριο της Coerver Coaching αποκλειστικά για τους τεχνικούς του Παναθηναϊκού με το παρόν να δίνουν από πλευράς Παναθηναϊκού όπως φαίνεται και από την χαρακτηριστική φωτογραφία οι Ρούτερ, Κυριαζής, Μάρκος, Γιάνγιανιν, Κλης, Αλεξόπουλος, Μαραγκός, Φος, Σαμαράς, Ρότσα, Λάππας, Παπαδάκης, Σίμος, Ταράσης, Μαυρουδής και Φραντζέσκος ενώ υπήρχε και ένας καλεσμένος από πλευράς πράσινων.

Ο λόγος για τον Σάββα Κωφίδη ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Ηρακλή και λόγω της πολύ καλής του σχέσης με τον Γιάννη Σαμαρά παρευρέθη και αυτός στο σεμινάριο.

Σχόλια