ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος νέος προπονητής στην Κ15

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ15 αναλαμβάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αντικαθιστά τον Σωτήρη Θεοδώρου τον οποίο η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά για την πολυετή συνεργασία και προσφορά του στα τμήματα υποδομών και του εύχεται καλή συνέχεια.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFApro. Έχεις διατελέσει συνεργάτης προπονητή (του Κριστόφ Βαζέχα) στην Καλλιθέα, πρώτος προπονητής στον Άλιμο, τεχνικός διευθυντής στην Κέρκυρα, συνεργάτης προπονητή (του Παύλου Δερμιτζάκη) στη Λαμία. Η ποδοσφαιρική του καριέρα σε διάρκεια 18 ετών περιορίστηκε σε τρεις ομάδες: Καλλιθέα, Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε σε συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Υπεύθυνο Υποδομών Τόλη Αποστόλου και αμέσως μετά δήλωσε τα εξής στο atromitosfc.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους κ.κ. Σπανό, Αγγελόπουλο, Αποστόλου για την τιμή που μου κάνουν για να δουλέψω στον Ατρόμητο ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα.

Στόχος μας θα είναι η εξέλιξη και η δημιουργία ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου οι οποίοι στο μέλλον θα μπορούν να στελεχώσουν την επαγγελματική μας ομάδα. Και αυτή είναι η επιτυχία των τμημάτων υποδομών.

Τα τελευταία χρόνια συνάμα με την εξέλιξη της επαγγελματικής ομάδας έχει δοθεί πολύ μεγάλο βάρος στην οργάνωση και στον εκσυγχρονισμό όλων των τμημάτων υποδομών ξεκινώντας από την Κ15, την Κ17 και καταλήγοντας στην Κ20 η οποία πέρσι έκανε μια καταπληκτική πορεία υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ακολουθεί τις σύγχρονες μεθόδους λειτουργίας των τμημάτων υποδομών αγγίζοντας ευρωπαϊκά πρότυπα ομάδων που πριν λίγα χρόνια τα θεωρούσαμε πολύ μακρινά από εμάς.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην επαγγελματική μας ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της και κυρίως να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω όλα τα παιδιά που θα έχω την ευτυχία να συνεργαστώ και να τους μεταδώσω τις γνώσεις μου».

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια